ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ДРАЖЕТА "ДЕН И НОЩ" НА Д-Р БАХ С ВКУС НА ЛИМОН И КАСИС 44ГР

LEMON PHARMA / ДРАЖЕТА "ДЕН И НОЩ" НА Д-Р БАХ С ВКУС НА ЛИМОН И КАСИС 44ГР
LEMON PHARMA / ДРАЖЕТА "ДЕН И НОЩ" НА Д-Р БАХ С ВКУС НА ЛИМОН И КАСИС 44ГР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K255
4.95лв.
Купи

LEMON PHARMA / ДРАЖЕТА "ДЕН И НОЩ" НА Д-Р БАХ С ВКУС НА ЛИМОН И КАСИС 44ГР

Дражета ден и нощ на д-р Бах с вкус на лимон и касис 44гр

N°39 дражетата „Ден и Нощ“ с есенции на д-р Бах покрива две различни емоционални състояния.

  • Ден: Намалява нивото на стреса през деня и ободрява с приятен лимонов вкус.

  • Нощ: Успокоява мислите, които предизвикват безпокойство и пречат на заспиването и/или задържането на съня. Осигурява по-добър сън с помощта на цветната есенция на д-р Бах „Бял кестен". С наситен вкус на касис.

Продуктът в опаковката (2 в 1) е удобен за носене и употреба в движение. Помага за запазване на спокойствие в стресова ситуация: преди явяване на изпит и др. Дозата спокойствие за денонощие се покрива от 2 таблетки сутрин и 2 вечер. Това са изцяло веган дражета, без алкохол, лактоза и глутен. Подходящи са за деца над 6 години.

Тайната на лечебните средства с цветя на д-р Бах

Основателят на теорията за цветята д-р Едуард Бах е убеден, че причините за голям брой оплаквания се крият в нарушеното душевно равновесие и, че някои растения и дървета, както и скалната вода, имат силата да повлияят на този дисбаланс. Той разработва цветна система с 38 формули за сила и индивидуални есенции от цветовете на 37 диви растения, дървета и каменна вода. Всяка отделна цветна есенция, дефинирана от Едуард Бах, отговаря на дадено състояние на ума и може да има хармонизиращ ефект върху него.

Тази система за самопомощ и самолечение е напълно естествена и безвредна, така че не може да става и дума за странични ефекти. Цветните есенции не могат да се считат за билки или витамини и не пречат на действието на други лекарства. Те са напълно безопасни, имат меко действие и не могат да се предозират.

Кое е оригиналното в цветната смес N°39 на д-р Бах

В допълнение към 38-те цветни есенции, Едуард Бах съставя специална смес от 5 различни индивидуални есенции - N°39 EMERGENCY - спешна помощ при силно емоционални моменти, като явяване на изпит, безпокойство, страх от летене и др. N°39 EMERGENCY DAY & NIGHT DRAGÈES е един от продуктите от линията EMERGENCY и съдържа комбинацията от цветя N°39 – витлеемска звезда, повет, джанка, скална роза и импатиенс, допълнена с пъпка от бял кестен за нощната формула.

Какво означават тези цветя, според теорията на д-р Бах

Витлеемска звезда

Цвете на вътрешния мир. Насърчава желанието за справяне с травматично преживяване. Помага за преодоляване на болката.

Скална роза

Цвете на вътрешната сила. Потиска нервността и паническите реакции. Допринася за уравновесено и обмислено действие.

Цвят от джанка

Цвят на самоконтрола, мира и спокойствието.

Импатиенс

Цветето на търпението и балансирания ежедневен ритъм.

Повет

Цвете на концентрацията и острия ум.

Пъпка кестен

Цвят на тишината на мисълта, на натрупване на знания и опит за оценка на нови ситуации.

Съставки: Захар, глюкозен сироп, гума арабика; лимонена киселина; оризово нишесте, магнезиеви соли на мастни киселини; куркумин (ден), растителен въглерод (нощ), цветни есенции на д-р Бах: Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum), Черешов цвят (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba), Скална роза (Helianthemum nummu-larium), Импатиенс (Impatiens glandulifera), Бял Кестен, карнаубски восък.

Не съдържа: Глутен, Лактоза, Алкохол.

Подходящо за вегани.

Нето тегло: 44 g

Дозировка и приложение

Приложение: Подпомага нормалното състояние на организма през деня и нощта.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта : За възрастни и деца над 6 г.: По 2 (жълти) дражета сутрин и по 2 (черни) дражета вечер.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.