ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ДЪВКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 40БР

LEMON PHARMA / ДЪВКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 40БР
LEMON PHARMA / ДЪВКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 40БР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K251
7.85лв.
Купи

LEMON PHARMA / ДЪВКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 40БР

Urgence Kaugummi N°39 Lemon Pharma са рескю дъвки, базирани на комбинация от цветни есенции на д-р Бах

Формулата с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога подпомага релаксацията и улеснява превъзмогването на стреса. Продуктът допринася за подобряване на оралната флора и намаляване на плаката. Съдържа ксилитол, който съдейства за понижаване на риска от възникване на кариес.

Здравословни ефекти на рескю дъвките с есенции на д-р Бах:

  • Благоприятстват нервната система, като насърчават релаксацията и подпомагат преодоляването на тревожност и раздразнителност.

  • Допринасят за по-лесното преминаване през ежедневния стрес, моментни стресови ситуации, изпити, сътресения в професионалната сфера, тежки житейски ситуации и различни видове страх, включително летене със самолет.

  • Помагат за възстановяване на емоционалния баланс.

  • Поддържат добрите бактерии и допринасят за подобряване на оралната флора.

  • Стимулират производството на слюнка, способстват за намаляване на плаката и намаляват вероятността от поява на кариеси.

  • Без съдържание на алкохол, захар, аспартам и глутен. Подходящи за употреба от лица с повишена чувствителност, деца, веган, халал и кашер.

Действие на основните активни съставки – есенции с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога

Есенция N°29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Всяко болезнено преживяване оставя своя отпечатък върху психическото и физическо състояние на човека. Страданието, тъгата и чувството за празнота завладяват ума и водят до усещане за безнадеждност и депресия. Есенция N°29 Витлеемска звезда насърчава желанието за справяне с травматичните ситуации и помага за възстановяване на спокойствието и хармонията.

Есенция N°6 Джанка (Cherry plum)

Есенция N°6 Джанка съдейства за приемане на собствените мисли и увереност в самоконтрола. Помага при чувство за вина, че реалността не отговаря на собствените очаквания при различни модели подражание, сексуални фантазии и др. Допринася за овладяване на душевния хаос, възстановяване на вътрешния мир и избягване на страха от загуба на контрол върху емоциите.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Есенция N°9 Клематис (Повет) подпомага завръщането в реалността. Особено подходяща за хора, които намират убежище в бляновете си и живеят в своите фантазии. Насърчава концентрацията и креативността и повишава вероятността мечтите да се реализират наистина.

Есенция N°26 Скална роза (Rock rose)

N°26 Скална роза е есенция за смелост, спокойствие и увереност. Тя съдейства за оттърсване от първоначалния шок, който обхваща тялото и ума и не го напуска, дори след като проблемната ситуация е преминала. Облекчава състояния на паника, тревожност и страх и помага за възвръщане на уравновесеното мислене.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Забързаното темпо на живот често е свързано с трескаво мислене, нетърпеливост и вземане на необмислени решения. Есенция N°18 Слабонога насърчава освобождаването на стреса и подкрепя насладата от вътрешно спокойствие. Тя помага за възстановяване на балансирания ритъм на ежедневието, търпението и яснотата на ума.

Хранителна стойност:В 100 g:

Енергия

755.2 kJ/181.2 kCal 

Мазнини

0 g
Наситени мазнини0 g

Въглехидрати

74.2 g

Захари

0 g

Полихидратни алкохоли

74.2 g

Фибри

0.5 g

Протеини

0 g

Сол

0 g

Съставки: сорбитол, малтитол, малтитолов сироп, ксилитол (5%), манитол, сукралоза, ацесулфам К, дъвкателна маса, аромати, лимонена киселина, глицерол, 0.25% цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum), Черешов цвят (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba), Скална роза (Helianthemum nummu-larium), Импатиенс (Impatiens glandulifera), Бял Кестен), гума арабика, соев лецитин, карнаубски восък, богат екстракт от токоферол.

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Захар, Аспартам, Глутен, Алкохол.

40 броя

Дозировка и приложение

Препоръки за употреба: От 4 до 8 дражета дневно.

Забележка:. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.