ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / КАПКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 10МЛ

LEMON PHARMA / КАПКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 10МЛ
LEMON PHARMA / КАПКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 10МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K252
15.65лв.
Купи

LEMON PHARMA / КАПКИ НА Д-Р БАХ ПРИ НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ И СТРАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 10МЛ

Капки на д-р Бах при Нервно напрежение и страх – при спешни случаи 10мл

Органик капки N°39 Tropfen на Lemon Pharma съдържат оригинален цветен микс от есенции на д-р Бах

Комбинацията от витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога насърчава релакса и облекчава стреса в ежедневието. Висококачествената веган формула помага за възстановяване на баланса и справяне със симптомите на тревожност и раздразнителност.

Здравословни ефекти на органик капки N°39 Tropfen:

  • Допринасят за успокояване на нервната система, подпомагат способността на тялото и ума да се отпуснат.

  • Съдействат за намаляване признаците на тревожност.

  • Благоприятстват емоционалното състояние при стресови ситуации като изпити, проблеми в професионалния живот, тежки житейски загуби и различни видове страх, например от летене със самолет.

  • Подобряват способността за избор на оптимални решения под стрес.

  • Насърчават вярата в личните умения и самоконтрола.

  • Стимулират смелостта за приемане на нови предизвикателства.

  • Подкрепят търпението и стремежа към баланс.

Действие на основните активни есенции - витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога

Есенция N°29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Неприятните преживявания оказват трайно влияние върху психическото и физическо състояние на човека. Ако остане в плен на страданието и тъгата, проблемът може да се задълбочи и да доведе до депресия. N°29 Витлеемска звезда е есенция на д-р Бах, която помага за преодоляване на тежките ситуации и възстановяване на оптимизма, спокойствието и вярата в утрешния ден.

Есенция N°6 Джанка (Cherry plum)

В днешни дни е популярно следването на различни нереални модели на подражание, които пораждат чувство за вина и съмнения в личните способности. Есенция N°6 Джанка допринася за придобиването на повече увереност в самоконтрола и приемане на собствените желания и мисли. Помага за организиране на душевния хаос и справяне със страха.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Когато личността живее в бляновете си, тя губи връзка с реалността и животът се превръща в низ от неуспехи и разочарования. Есенция N°9 Клематис (Повет) насърчава връщането в действителността, концентрацията и креативното мислене. Тя допринася за осъзнаването и реализацията на онези желания, които доскоро са били само в сферата на фантазиите.

Есенция N°26 Скална роза (Rock rose)

Смелост, спокойствие и увереност! N°26 Скална роза е есенция за облекчаване на състояния на паника, тревожност и страх. Насърчава трезвата мисъл и куража. Особено подходяща за ситуации, при които неприятният проблем е вече преминал, но продължава да влияе негативно върху ежедневните решения.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Напрежението от прекалено активния начин на живот причинява безпорядък и липса на време за обмисляне на решенията. Есенция N°18 Слабонога допринася за намаляване на стреса и разкрива предимствата от вътрешното спокойствие. Подкрепя търпението и разбирането на ползите от балансиран ритъм както в професионалната област, така и в личния живот. Помага за превъзмогване на нетърпеливостта, благоприятства почивката на ума и адекватните реакции.

Съставки: Бренди* (27% ABV), Оригинални цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Черешов цвят (Prinus cerasifera)*, Клематис (Clematis vitalba)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Бял Кестен*).

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани. 

Хранителна добавка, 10 ml

Дозировка и приложение

Приложение: Спомага за нормалното състояние на нервната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта : Разтворете 3-4 капки в чаша вода и пийте на глътки или капнете 3-4 капки директно върху езика.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.