ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ЕНЕРГИЯ И ТОНУС 40БР

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ЕНЕРГИЯ И ТОНУС 40БР
LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ЕНЕРГИЯ И ТОНУС 40БР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K258
8.60лв.
Купи

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ЕНЕРГИЯ И ТОНУС 40БР

Пастили на д-р Бах за енергия и тонус 40бр

Енергийните пастили N°40 Energie Pastillen OligoVit на Lemon Pharma са създадени по иновативната рецепта с натурален сок от акация, есенции на д-р Бах, витамини и микроелементи

Формулата без захар съдържа есенции с шипка, маслина, габър и бряст и има превъзходен вкус на касис. Тя помага за възстановяване на баланса, облекчава симптомите на умора и съдейства за регулиране нивата на кръвната захар.

Ефекти на енергийните пастили N°40 върху човешкото здраве:

  • Допринасят за възстановяване на емоционалния баланс.

  • Насърчават енергията, физическата и психическа издръжливост.

  • Подобряват доверието в личните способности.

  • Благоприятстват преценката и вземането на трезви решения.

  • Стимулират любознателността и предприемаческия дух.

  • Отличават се с високо съдържание на диетични фибри, които поддържат чревната флора и благосъстоянието на целия организъм.

  • Включват комплекс от витамини и минерали с многобройни ползи. Витамин С съдейства за намаляване на умората, биотинът активира енергийния метаболизъм, а хромът помага за контрол на кръвната захар.

  • Хомогенното смесване на витамините гарантира високо ниво на ефективност.

Действие на четирите основни есенции - шипка, маслина, габър и бряст

Есенция N°37 Шипка (Wild Rose)

Есенция N°37 Шипка помага за отърсване от апатията при емоционален застой. Съдейства за борба с примирението и чувството на безразличие. Стимулира опознаването на непознати сфери, устрема към успех и насладата от живота. Верен помощник по пътя към нови перспективи, с увереност в преследването на желаната цел.

Есенция 23 Маслина (Olive)

Цветна есенция на д-р Бах 23 Маслина помага за укрепване на тялото и ума. Подходяща след стресови ситуации и дълго боледуване, когато изтощението не отстъпва, дори след почивка. Допринася за облекчаване симптомите на умора, насърчава попълването на енергийните депа и способства за положителната нагласа към ежедневните задължения.

Есенция 17 Габър (Hornbeam)

Повтарящите се стъпки, свързани с всекидневните отговорности могат да превърнат дори любимата професия или времето със семейството в досадна рутина. Натрупаното напрежение се разпознава като още един фактор за стрес, който засилва усещането за претоварване и създава страх от провал. Есенция 17 Габър помага за туширане на тревожността и стимулира ентусиазма. Допринася за възстановяване на вярата в собствените възможности и интереса към поставените задачи.

Есенция 11 Бряст (Elm)

Активните хора се увличат от забързаното темпо и не усещат кога преминават границата на своите физически и психически сили. Поемането на прекалено много отговорности повишава риска от безпорядък на мислите и действията, разсеяност и достигане до точката на пречупване. 11 Бряст е есенция, която помага за трезва преценка и стремеж към поддържане на баланс. Допринася за укрепване на вярата в собствените умения и преодоляване на страха от несполука.

Съставки:В 1 табл:Дн. доза:

NRV%*

Витамин С

2 mg12 mg15 %

Биотин

1.25 µg7.5 µg15%

Хром

1 µg6 µg15 %
Гума арабика (Acacia Senegalis), малтитол, сорбитол , aромат на червено френско грозде; лимонена киселина; растително масло: копра и карнаубски восък; aскорбинова киселина, 0.25 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (дива роза, маслинов цвят, габър, бряст), сукралоза, концентриран сок от морков (за цвят), хром пиколинат, биотин.

Подходящо за вегани.

*хранителни референтни стойности;

Опаковка: 50 g (~ 40 броя)

Дозировка и приложение

Препоръки за употреба: Да се смучат по 6 пастила дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.