ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА УВЕРЕНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ 40ГР

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА УВЕРЕНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ 40ГР
LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА УВЕРЕНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ 40ГР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: K262
8.60лв.
Купи

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА УВЕРЕНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ 40ГР

Веган формулата с приятен вкус на боровинка съдържа оригинална смес от цветни есенции с лиственица, трепетлика, тинтява и зъбна трева

Допълнително обогатена с витамини и микроелементи с антиоксидантно действие и благотворно влияние върху нервната система, мозъчната дейност и енергийните запаси.

Ефекти на иновативните пастили N°42 Vertrauen Pastillen OligoVit върху човешкия организъм:

 • Съдействат за облекчаване на стреса и насърчават балансирания начин на живот.

 • Помагат за повишаване на доверието в собствените умения и способности.

 • Допринасят за придобиване на самоувереност и самочувствие.

 • Стимулират вземането на интуитивни решения.

 • Благоприятстват самостоятелността и независимото мнение.

 • Способстват за поддържане на оптимизма при неуспех.

 • Обогатени с витамини B1 и B12, отговорни за важни умствени процеси и здравето на нервната система. Благоприятстват мозъчната дейност, паметта и концентрацията.

 • Добавените антиоксиданти, като витамин С, манган и селен, спомагат за понижаване на умората и подкрепят защитата на клетките срещу свободните радикали.

 • Високото съдържание на диетични фибри влияе положително върху състоянието на чревната флора.

 • Създадени по оригинална рецепта от 100% сок от акция, без захар.

Действие на основните активни есенции във формулата - лиственица, трепетлика, тинтява и зъбна трева

Есенция N°19 Лиственица (Larch)

Есенция N°19 Лиственица помага за превъзмогване на усещането за непълноценност и ниско самочувствие. Желанието за избягване на непознати ситуации, които предлагат нови възможности създава ограничено поле за изява. Есенцията насърчава осъзнаването и използване на пълния потенциал, опит и умения и съдейства за справяне със страха от опознаване на нови сфери. Стимулира смелостта, себеприемането и спонтанните реакции.

Есенция N°12 Tинтява (Gentian)

Песимизмът обрича на неуспех и най-добрите начинания. Нагласата, че всичко ще завърши с провал обезсърчава и провокира страх от разочарование и нежелание за действие. Есенция N°12 Tинтява помага за активиране на мотивацията, насърчава куража и влияе стимулиращо на оптимизма и целеустремеността. Тя помага за неутрализиране на липса на ентусиазъм и благоприятства доверието в личните качества. Допринася за един малко по-различен поглед към неуспехите и възприемането им не като поражение, а като полезен житейски опит.

Есенция N°2 Трепетлика (Aspen)

Есенция N°2 Трепетлика на д-р Бах противодейства на ирационалните страхове и последиците от тях. Тя помага за преодоляване на безпричинната боязън, тревожните мисли и лоши предчувствия. Поддържа увереността и способността за трезва преценка в трудни ситуации, които изискват избор на решение под стрес.

Есенция N°5 Зъбна трева (Cerato)

Есенция N°5 Зъбна трева на д-р Бах подобрява решителността и доверието в интуицията. Помага за намаляване степента на влияние на чуждото мнение, което потиска самочувствието и подстрекава към съмнение в личните способности. Есенцията насърчава вярата в инстинкта и намалява страха от провал.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:

NRV%*

Витамин С

2 mg12 mg15%

Манган

0.05 mg0.30 mg15%

Витамин В1

0.028 mg0.17 mg 15%

Селен

1.37 µg

8.25 µg15%

Витамин В12

0.063 µg

0.38 µg15%
Подходящо за вегани.

Гума арабика (Acacia Senegalis),сорбитол и малтитол; aромат на боровинка; лимонена киселина; растително масло: копра и карнаубски восък, 0.25 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (Лиственица, Тинтява, Аспен, Церато), кестенова пъпка, Клематис), сукралоза, калциев пантотенат, пиридоксин хидрохлорид, меден сулфат, фолиева киселина, калиев йодид.

Не съдържа: Захар.

*хранителни референтни стойности;

Опаковка: 50 g (~ 40 броя)

Дозировка и приложение

Препоръки за употреба: Да се смучат по 6 пастила дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.