ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ФОКУС 40БР

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ФОКУС 40БР
LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ФОКУС 40БР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: K260
8.60лв.
Купи

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ФОКУС 40БР

Пастили на д-р Бах за фокус 40бр

N°41 Focus Pastillen OligoVit Lemon Pharma са енергийните пастили без захар, които помагат за облекчаване на умората и насърчават постигането на баланс

Формулата съдържа хармонична комбинация от натурален сок от акация, витамини, микроелементи и есенции на д-р Бах с шипка, маслина, габър и бряст. Пастилите благоприятстват нервната система, мозъчната дейност и нивата на кръвната захар.

Ефекти на енергийни пастили с есенции на д-р Бах N°41:

 • Подпомагат енергийните нива и съдействат за компенсиране на умората.

 • Въздействат както на тялото, така и на ума.

 • Стимулират мозъчната функция, паметта и концентрацията.

 • Допринасят за възстановяване на емоционалната стабилност и търпението.

 • Благоприятстват използването на натрупан опит при вземане на решения.

 • Допълнително обогатени с пантотенова киселина, която влияе положително върху умствена работа.

 • Съдържанието на витамин B6 и мед поддържа здравето на нервната система.

 • Добавената фолиева киселина способства за понижаване на умората.

 • Наличието на йод осигурява подкрепа на когнитивните, неврологичните функции и енергийния метаболизъм.

 • Формулата е богата на фибри, които подобряват чревната флора.

Характеристика и действие на основните есенции във формулата - бял кестен, импатиенс валериана, склерантус, кестенова пъпка и клематис

Есенция N°35 Бял кестен (White Chestnut)

Есенция N°35 Бял (конски или див) кестен помага за подреждане на разпилените мисли и безпорядъка в ежедневието. Когато съзнанието е блокирано под тежестта на миналото или е насочено само към бъдещи планове, умът няма възможност за пълноценна почивка и не успява да се справи с текущите задачи. Есенция N°35 Бял кестен съдейства за избистряне на ума, подреждане на мислите и концентриране върху настоящите отговорности. Вниманието се съсредоточава върху важните в момента неща и резултатите не закъсняват.

Есенция N°9 Склерантус (Sclerantus)

N°9 Склерантус (Хрущялка) е есенция за баланс и вътрешна хармония. Помага за по-лесното откриване на верния път при дилема, допринася за неутрализиране на резки промени в настроението, нерешителност и разсеяност. Насърчава уравновесеността и умението за поставяне на правилни цели.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Есенция N°18 Слабонога е естествено средство, което помага за намаляване на стреса и контролиране на нетърпението. Допринася за забавяне на забързаното темпо и постигане на балансиран ритъм, който дава почивка на ума и позволява обмисляне на ситуациите, изискваща решение. Есенцията съдейства за отнемане от напрежението и подчертава удовлетвореността от вътрешния мир.

Есенция N°7 Кестенова пъпка (Chestnut Bud)

N°7 Кестенова пъпка е есенция, която помага за осъзнаване на грешките и прилагане на ползите от житейския опит. Въпреки очевидните поуки, стресът повишава склонността към повтаряне на едни и същи неправилни решения. Есенция N°7 Кестенова пъпка благоприятства адекватната преценка, на база предишни събития и допринася за излизане от омагьосания кръг.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Есенция N°9 Клематис (Повет) поддържа концентрацията и креативността. Помага на ума да се измъкне от света на фантазиите, да се завърне в реалността и да съсредоточи усилията си в ползотворна посока. Тя е надежден помощник, който подкрепя развитието на личния потенциал и разкрива безценна възможност мечтите да се материализират в действителност.

Съставки:В 1 табл.:

Дн. доза:

NRV%*:

Пантотенова киселина 

0.15 mg0.90 mg15%

Витамин В6

0.035 mg0.21 mg 15%

Мед

0.025 mg0.15 mg15%

Фолиева киселина

5 µg30 µg15% 

Йод

3.75 µg

22.50 µg15%

Гума арабика (Acacia Senegalis), сорбитол и малтитол; аромат на малина; лимонена киселина; растително масло: копра и карнаубски восък, 0.25 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (бял кестен, Склерантус, Импатиенс (Impatiens glandulifera), кестенова пъпка, Клематис), подсладител: сукралоза, калциев пантотенат, пиридоксин хидрохлорид, меден сулфат, фолиева киселина, калиев йодид.

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Захар.

Опаковка: 50 g (~ 40 броя)

*хранителни референтни стойности;

Дозировка и приложение

Препоръки за употреба: Да се смучат по 6 пастила дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.