ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 50ГР 40БР

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 50ГР 40БР
LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 50ГР 40БР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K248
8.60лв.
Купи

LEMON PHARMA / ПАСТИЛИ НА Д-Р БАХ - ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 50ГР 40БР

Пастили на д-р Бах Спешни случаи 50ГР 40БР

Формулата съдържа есенции на д-р Бах с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога, обогатени с цинк и комплекс от витамини В3 и В5

Продуктът допринася за намаляване на напрежението и насърчава концентрацията при изпити, предизвикателства в професионалния живот, нервност, пътуване със самолет и други.

Полезни ефекти на пастили N°39 Emergency plus с есенции на д-р Бах:

  • Помагат за освобождаване на ежедневния стрес.

  • Поддържат концентрацията и съдействат за вземане на добре обмислени решения.

  • Благоприятстват психологическото състояние в моменти на страх.

  • Подобряват самоконтрола и търпението.

  • Насърчават смелостта за реализиране на креативните идеи.

  • Комбинацията от витамини B3, B5 и цинк допринася за подобряване на умствената дейност, интелектуалните постижения и когнитивната функция.

  • Веган продукт, без съдържание на алкохол, аспартам и животински желатин. 

Действие на основните активни съставки - есенции на д-р Бах с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога

Есенция 29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Всеки неуспех оставя следа в съзнанието и оказва натиск върху психическото и физическо състояние на човека, което може да доведе до депресивни състояние и усещане за безнадеждност. Есенция 29 Витлеемска звезда подобрява способността на ума да се справи с травматичните преживявания и помага за възстановяване на хармонията, спокойствието и чувството за баланс.

Есенция 6 Джанка (Cherry plum)

6 Джанка е есенция, която насърчава приемането на собствените мисли. Подпомага придобиването на увереност в самоконтрола. Бори се с чувство за вина, че действителността не съвпада с очакванията, особено при фиксация в различни модели подражание. Есенцията допринася за възстановяване на вътрешния мир и вярата, че можете да контролирате емоциите си, дори в моменти на силен стрес.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Есенция N°9 Клематис (Повет) е надежден помощник за периодите, в които личността живее единствено в своите фантазии. Тя „приземява“ съзнанието в реалността, стимулира концентрацията и креативността. Дава възможност за реализиране на пълния потенциал от умения и постигане на цели, които доскоро са били само мечти.

Есенция 26 Скална роза (Rock rose)

26 Скална роза е есенция на д-р Бах, насочена към възстановяване на смелостта, спокойствието и увереността. Способства за преодоляване на шокови ситуации, при които проблемът вече е преминал, но е оставил траен отпечатък, който блокира тялото и ума. Влияе положително при симптоми на паника, тревожност и страх, като насърчава обективното мислене и трезвата преценка.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Животът на високи обороти може да доведе до негативни последици, водещи до разпилени мисли, нетърпение и вземане на прибързани решения. Есенция N°18 Слабонога съдейства за намаляване на стреса, развитие на търпението и намиране на баланс. Тя насърчава вътрешното спокойствие и помага за проясняване на ума.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
 
 

NRV%*

 
 

Ниацин

 

0.40 mg2.40 mg15 %

Цинк

0.40 mg2.40 mg 15%

Калциев d- пантотенат

0.15 mg0.90 mg15 %
Гума арабика (Acacia Senegalis), малтитол, сорбитол, вода. Арома комплекс: лимонена киселина, аромати, сукралоза. Екстракт от гроздова кора, 0.5 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum), Черешов цвят (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba), Скална роза (Helianthemum nummu-larium), Импатиенс (Impatiens glandulifera), Бял Кестен), цинков цитрат, никотинамид, калциев D-пантотенат.

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Лактоза, Аспартам, Глутен, Алкохол.

*хранителни референтни стойности;

Опаковка: 50 g (~40 броя)

Дозировка и приложение

Препоръки за употреба: Да се смучат по 6 пастила дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.