ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / СПОКОЙНА НОЩ НА Д-Р БАХ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ С ПЛОДОВ ВКУС X60

LEMON PHARMA / СПОКОЙНА НОЩ НА Д-Р БАХ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ С ПЛОДОВ ВКУС X60
LEMON PHARMA / СПОКОЙНА НОЩ НА Д-Р БАХ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ С ПЛОДОВ ВКУС X60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K254
23.65лв.
Купи

LEMON PHARMA / СПОКОЙНА НОЩ НА Д-Р БАХ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ С ПЛОДОВ ВКУС X60

Спокойна нощ на д-р Бах желирани таблетки с плодов вкус  x60 

Дъвчащите дражета No.39 Emergency+Gummies Nacht са предназначени за хора, които трудно заспиват и трудно се събуждат

Дражетата съдържат есенцията от цветя Nо.39 плюс мелатонин, витамин В6, органичен сок от маракуя и лилав морков. Комбинацията осигурява бързо заспиване, здравословен сън и лесно събуждане, без страничните ефекти на стандартните приспивателни таблетки. Есенцията Nо.39 съдържа екстракти от цветовете на растенията скална роза, повет, джанка, витлеемска звезда, импатиенс. Те действат успокояващо у осъзнаващо, като засилват смелостта за преодоляване на негативни мисли и емоции. Към тях е добавен цвят от бял кестен, определен от д-р Бах като цвете за „тишина на мисълта“. Витамин B6, който допринася за нормалното функциониране на нервната система, има адитивен ефект върху активния комплекс от мелатонин и, в комбинация с екстракт от пасифлора, образува ефективна формула. Меките бонбони са с естествен вкус на маракуя. Не съдържат глутен, лактоза, пластификатори, и консерванти. В продукта не участва свински желатин, а желирането е изцяло на растителна основа - с пектин, на който се приписват много полезни за здравето свойства. Продуктът е 100% веган.

На какво се основава успехът на терапията с продукти на д-р Бах

Философията на д-р Едуард Бах е, че болестите не започват от физическото тяло, а от емоционалното състояние на човека. Затова и конвенционалната медицина лекува последствията, а не причинителят на заболяването. В началото на миналия век английският лекар и изследовател д-р Бах забелязва, че енергията, съдържаща се в растенията, влияе на душевното състояние. Инстинктивните страхове са вкоренени в съзнанието още от началото на човешката история: инстинктът за самосъхранение, защитата на територията, оцеляването на вида. Задачата на свободния човек е да не се оставя да бъде зависим от тези страхове. Създадените от д-р Бах есенции от цветове помагат на човека да разбира по-добре себе си и другите и по-лесно да се справя със задачите и предизвикателствата на ежедневието.

Колко е важен хормонът на съня мелатонин за физическата и психическа регенерация

Мелатонинът помага за съкращаване на времето, необходимо за заспиване, като осигурява пълноценен и спокоен сън. Естественото му производство в тялото намалява с възрастта. Допълнителният приемът на хормона може да координира и да възстанови баланса в ритъма на съня. 1 дъвчащ бонбон с 1 мг мелатонин, малко преди лягане, е напълно достатъчен за спокоен сън.

С какво допринася витамин В6 към тази формула за добър сън

• Помага за нормалното функциониране на нервната система;

• Грижи се за нормалната умствена функция;

• Подкрепя нормалния метаболизъм и производството на енергия;

• Подпомага метаболизма на хомоцистеина, на протеините и гликогена.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:

NRV%*

Цветни есенции на д-р Бах

15 mg15 mg **

Екстракт от Пасифлора 10:1

10 mg10 mg**

Витамин В6
(пиридоксин хидрохлорид)

2 mg2 mg142%

Мелатонин

1 mg

1 mg**

Глюкозен сироп, захар, глюкоза, пектин, лимонена киселина, 0.5 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum), Черешов цвят (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba), Скална роза (Helianthemum nummu-larium), Импатиенс (Impatiens glandulifera), Бял Кестен), натриев цитрат, екстракт от пасифлора, екстракт от натурални пасирани плодове, слънчогледово масло, витамин В6, концентрат от сок от лилави моркови, мелатонин.

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Глутен, лактоза, лонсерванти, желатин, пластификатори.

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

Хранителна добавка, 60 желирани таблетки с плодов вкус

Дозировка и приложение

Приложение: Подпомага нормалната функция на съня.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Да не се приема след консумация на алкохол. 
 
При бременност, кърмене, дългосрочни проблеми със съня, хронични заболявания или прием на други помощни средства за сън се консултирайте с лекар преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта : За възрастни над 18 г.:По 1 желирана таблетка дневно, вечер, 30 минути преди сън.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.