ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / GLUTATHIONE CYSTEINE & C / ГЛУТАТИОН ЦИСТЕИН И ВИТАМИН С КАПС. X100

LIFE EXTENSION / GLUTATHIONE CYSTEINE & C / ГЛУТАТИОН ЦИСТЕИН И ВИТАМИН С КАПС. X100
LIFE EXTENSION / GLUTATHIONE CYSTEINE & C / ГЛУТАТИОН ЦИСТЕИН И ВИТАМИН С КАПС. X100
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE91
64.05лв.
Купи

LIFE EXTENSION / GLUTATHIONE CYSTEINE & C / ГЛУТАТИОН ЦИСТЕИН И ВИТАМИН С КАПС. X100

Мощна антиоксидантна добавка, която осигурява вътреклетъчна антиоксидантна поддръжка и насърчава здравословната функция на черния дроб.

Формулата на LIFE Extension съдържа L-цистеин, аминокиселина с много ползи за здравето, вариращи от синтеза на протеини до производството на глутатион. Освен това в добавката са включени витамин С и глутатион, които помагат за защита на клетките от оксидативния стрес, почистване на свободните радикали, усвояването на желязо и др.

Ползи

  • Осигурява L-цистеин за поддържане на черния дроб и защита от оксидативния стрес.
  • Подобрява естественото производство на антиоксиданта глутатион от организма.
  • Поддържа антиоксидантна защита и още ползи чрез съдържащия се витамин С.

Напрежението и стреса от съвременния живот оказват неблагоприятен ефект върху здравето на черния дроб. Черният дроб е орган, който преработва витамини и хранителни вещества от храната под форма, която може да бъде използвана от тялото. Той рециклира съединения (като желязо) от червените кръвни клетки, синтезира плазмените протеини, произвежда важни хормони, секретира жлъчката и превръща захарите в гликоген. Черният дроб е отговорен и за естествените процеси на детоксикация на организма.

Три мощни антиоксиданта

Формулата на LIFE Extension съдържа L-цистеин, аминокиселина с много ползи за здравето. L-цистеинът се произвежда по естествен път в тялото. Той е един от градивните елементи, важни за синтеза на протеини в подкрепа на цялостното клетъчно здраве.

L-цистеинът съдържа сяра, която спомага за поддържането на протеиновата структура и биологичната функция. L-цистеинът е част от процеса на детоксикация, който се провежда в черния дроб. Тялото го използва за производството на глутатион, мощен антиоксидант, който предпазва клетките от окисляване.

Глутатионът е естествен антиоксидант, участващ и в детоксикацията на токсичните съединения. Тази формула се отличава с допълнително количество глутатион, за да подпомогне инхибирането на оксидативния стрес на клетъчно ниво.

Витамин С (аскорбинова киселина) е мощен антиоксидант, който осигурява незаменими ползи за здравето на цялото тяло. При оптимални нива витамин С помага за премахване на свободните радикали и спомага за инхибиране на оксидативния стрес. Наред с това витамин С подобрява усвояването на желязо, основен елемент, участващ във важни биологични функции.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С (аскорбинова киселина)500 mg500 mg
Глутатион Setria® (редуциран)50 mg50 mg
Л-Цистеин (хидрохлорид)200 mg200 mg

Растителна целулозна капсула, оризово брашно, микрокристална целулоза, силициев диоксид. 

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 100 V- капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Мощен клетъчен антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен  стрес. Допринася за поддържане на нормални нива на токсини в организма.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно на празен стомах.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.