ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / JOINT MOBILITY / ФОРМУЛА ЗА СТАВИ (С ТАМАРИНД И КУРКУМА) КАПС. X60

LIFE EXTENSION / JOINT MOBILITY / ФОРМУЛА ЗА СТАВИ (С ТАМАРИНД И КУРКУМА) КАПС. X60
LIFE EXTENSION / JOINT MOBILITY / ФОРМУЛА ЗА СТАВИ (С ТАМАРИНД И КУРКУМА) КАПС. X60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE105
67.30лв.
Купи

LIFE EXTENSION / JOINT MOBILITY / ФОРМУЛА ЗА СТАВИ (С ТАМАРИНД И КУРКУМА) КАПС. X60

Дискомфортът в ставите пречи на милиони хора да постигнат ползите за здравето от ежедневната физическа активност. Специално разработената формула в хранителната добавка Joint Mobility за подвижност на ставите използва комбинация от екстракти от куркума и тамаринд, като насърчава комфорта на ставите и здравословния диапазон на движение.

Над 30% от възрастните хора изпитват дискомфорт в ставите, като огромна част от този недостатък е дискомфорт в коленете. Освен че прави седенето, стоенето и други ежедневни дейности неудобни, дискомфортът в коленете може буквално да ограничи ежедневната мобилност.

Ползите от приема на хранителната добавка Joint Mobility са:

    • Помага за намаляване на случайния дискомфорт в коляното и насърчава гъвкавостта и обхвата на движение
    • Помага за инхибиране на възпалението, за да поддържа здравето на ставите
    • Допринася за облекчаване и на други двигателни проблеми и обща подвижност

Екстрактите от куркума и тамаринд насърчават подвижността на ставите

Куркумата (Curcuma longa) е подправка с дълга история на традиционна употреба. използва се като естествен антибиотик и има положителен ефект върху здравето на цялото тяло. Тамаринд (Tamarindus indica) е вид дърво, произхождащо от тропическите райони на Африка. То е плодно дърво и същевременно е ценен ресурс за здравето. Хранителната добавка Joint Mobility използва клинично проучена комбинация от екстракти от семена на тамаринд и коренище на куркума в помощ за  поддържане подвижността и комфорта на ставите.

Какво е общото между екстрактите от тамаринд и куркума? И двете помагат за инхибиране на възпалението и облекчават движението на ставите. Комбинацията от тамаринд и куркума TamaFlex™ е клинично проучена за облекчаване на лек дискомфорт в коленете и ставите, което води до по-добър обхват на движение и дори увеличена скорост на ходене.

Ежедневното движение е подпомага здравословния начин на живот, като същевременно има отношение и към продължителността на живота. Но затруднената подвижност болките в ставите значително намаляват тези възможности.

Любопитен факт е, че при изследване на мъже над 70 години, които могат да ходят с над 3 км./ч., се установява по-ниска смъртност. Освен това, активният и здравословен начин на живот с напредване на възрастта гарантира чувство за удовлетвореност и самочувствие. Ето защо се препоръчва допълнителен прием на помощни средства като хранителната добавка Joint Mobility, за да не се нарушава двигателния ритъм на тялото.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза (2 капс.):
TamaFlex®

    /екстракт от тамаринд (индийска фурма), куркума (екстракт от коренище)/

200 mg400 mg

Екстракт от оризови трици, растителна целулозна капсула, оризови фибри, микроркистална целулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Хранителна добавка, 60 капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите и ставния хрущял.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.