ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / LECITHIN / ЛЕЦИТИН ПРАХ 454ГР

LIFE EXTENSION / LECITHIN / ЛЕЦИТИН ПРАХ 454ГР
LIFE EXTENSION / LECITHIN / ЛЕЦИТИН ПРАХ 454ГР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: LE107
86.30лв.
Купи

LIFE EXTENSION / LECITHIN / ЛЕЦИТИН ПРАХ 454ГР

Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled

Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled е натурален продукт на американската компания Life Extension. Създаден е специално с цел да осигурява и подкрепя нормалното функциониране на черния дроб. Зарежда организма с жизнено необходимите фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин и фосфатидилинозитол в оптималните дневни дози.

Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled има следните ползи за здравето:

 1. Подобрява структурата на клетъчните мембрани.

 2. Допринася за подобряването на мозъчната функция.
 3. Оптимизира работата на черния дроб.
 4. Разработен е без съдържание на соя и глутен.
 5. Изцяло веган продукт, съдържащ лецитин от обезмаслени соеви зърна.
 6. nbsp; Не съдържа ГМО.

Лецитинът е жълто-кафява мастна субстанция, която се среща във всички живи организми. В соевия лецитин има голямо количество фосфолипиди: фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин и фосфатидилинозитол, изграждащи структурните компоненти на клетъчните мембрани.

Лецитинът е уникална субстанция от растителен произход, която оказва положително въздействие върху всички органи и системи в тялото.. Ето защо е необходимо да се набавя в организма чрез правилно и пълноценно хранене или посредством съответните натурални продукти, като Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled.

Благоприятни ефекти на лецитина върху състоянието на организма:

 • Подобрява паметта и функционирането на мозъка.

Лецитинът предоставя на тялото на човека естествен източник на холин, който действа като градивна единица за ацетилхолина. Това вещество в мозъка играе важна роля за стимулиране на паметта и мозъчната функция. Соевият лецитин в натуралната хранителна добавка Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled съдържа веществата фосфатидилетаноламин и фосфатидилинозитол, които са изключително важни за здравето и нормалната работа на мозъка и нервните клетки. Продуктът е подходящ като допълнение към лечението на сериозни мозъчни заболявания, като Алцхаймер и деменция.

 • Понижава нивата на холестерола в кръвта.

Извлеченият от соеви зърна лецитин е естествен емулгатор на мазнини. Съдържащият се в него холин подобрява работата на черния дроб и жлъчката. По този начин Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled допринася за значителното понижаване на „лошия“ LDL холестерол в организма.

 • Забавя стареенето на клетките.

Соевият лецитин в Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled съдържа фосфатидилхолин. Той е мощен антиоксидант, противодействащ на вредните свободни радикали в тялото. Имено те предизвикват окислително увреждане на клетките и водят до преждевременно им стареене.

 • Оптимизира подвижността на ставите.

Лецитинът е съставка, която се използва при производството на синовиална течност, снабдяваща хрущяла с хранителни вещества и буквално „смазваща“ ставите. Натуралната формула Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled доказано помага за подобряване подвижността на ставите, за увеличаване обема на движението им, както и за намаляване на усещанията за скованост и болка при ставни заболявания, вкл. при ревматоиден артрит.

Съставки:(в 1 м.л. /11 g )Дн. доза:
Лецитин гранули (от обезмаслени соеви зърна,не ГМО)10 g10 g
Осигуряващ:  
Фосфатидилхолин2.3 g2.3 g
Фосфатидилетаноламин2.0 g2.0 g
Фосфатидилинозитол1.4 g1.4 g

Трикалциев фосфат.

Съдържа: Соя.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Хранителна добавка, 454 g 

Нето тегло:  454 g

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 мерителна лъжичка (11 g) веднъж дневно. Може да добавите в течност (вода, сок), супи, ястия. Мерителната лъжичка е приложена в опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.