ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ 500МГ КАПС. X100

LIFE EXTENSION / MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ 500МГ КАПС. X100
LIFE EXTENSION / MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ 500МГ КАПС. X100
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE115
37.65лв.
Купи

LIFE EXTENSION / MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ 500МГ КАПС. X100

Продуктът на LIFE Extension предлага дневната доза  магнезий, от която тялото  се нуждае, за поддържане здравето на сърцето и костите, енергийния метаболизъм, мозъчната функция и много други.

Магнезият е един от най-важните минерали в организма, който участва в стотици ензимни процеси в клетките. Нуждаем се от него за повече от 300 биохимични реакции.

Магнезият поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и костите, насърчава енергийния метаболизъм и мозъчната функция и спомага за поддържането на функциите на нервната система, както и вече здравословните нива на кръвно налягане. Също така магнезият поддържа серумните липидни профили, здравословния възпалителен отговор и ендотелна функция и насърчава метаболитното здраве.

Ползи от хранителната добавка

  • Доставя 4 форми на магнезий.

  • От съществено значение за здравословното състояние на цялото тяло.
  • Насърчава здравето на сърцето и съдовата функция.
  • Поддържа костната плътност и функциите на нервната система.

4 вида магнезий в 1 формула

Продуктът на LIFE Extension съдържа четири различни вида магнезий: магнезиев оксид, магнезиев цитрат, магнезиев сукцинат и TRAACS® магнезиев хелат. Това го прави една от най-пълноценно завършените добавки с магнезий.

Сърдечно-съдово здраве и кръвно налягане

Магнезият отпуска гладките мускули и кръвоносните съдове. Той помага срещу периферна съдова резистентност, насърчава здравословната сърдечно-съдова функция и притока на кръв. Магнезият насърчава здравословния възпалителен отговор и ендотелна функция, помага за инхибиране на оксидативния стрес в подкрепа на сърдечно-съдовото здраве и поддържането на вече здравословни нива на кръвно налягане.

Здраве за мозъка и нервната система

Магнезият играе важна роля в нервната система и спомага за поддържането на здрава мозъчна функция. Също така той модулира сигнализацията на серотонин и други невротрансмитери, като адекватният му прием може да окаже благотворно въздействие за подобряване на настроението.

Здраве и плътност на костите

Магнезият, заедно с калция и други минерали, е основен компонент за здравето на костната система и поддържането на здрави и силни кости.

Метаболитно здраве и други

Приемът на магнезий подобрява метаболитния профил. Доказано е, че магнезият влияе благоприятно на инсулиновата резистентност, серумните липидни профили, възпалението, ендотелната функция, оксидативния стрес и агрегацията на тромбоцитите.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Магнезий 

[оксид, цитрат, сукцинат, магнезиев лизил глицинат хелат (TRAACS®)]

500 mg500 mg

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, лимонена киселина.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 100 V- капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на мускулната и нервната системи.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.