ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / MEGA LYCOPENE / ЛИКОПЕН 15МГ СОФТГЕЛ КАПС. X90

LIFE EXTENSION / MEGA LYCOPENE / ЛИКОПЕН 15МГ СОФТГЕЛ КАПС. X90
LIFE EXTENSION / MEGA LYCOPENE / ЛИКОПЕН 15МГ СОФТГЕЛ КАПС. X90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE120
92.15лв.
Купи

LIFE EXTENSION / MEGA LYCOPENE / ЛИКОПЕН 15МГ СОФТГЕЛ КАПС. X90

Натуралният продукт Mega Lycopene съдържа висококачествен екстракт от домат, който подпомага нормалното състояние на простатата и поддържа сърдечната функция.

Ползи от Mega Lycopene

  • Насърчава здравето на простатната жлеза.

  • Допринася за нормалното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове.
  • Поддържа нормална инсулинова чувствителност.
  • Помага за поддържането на вече здравословни нива на кръвното налягане.
  • Насърчава здравословната клетъчна пролиферация.
  • Предпазва от свободните радикали.

Ликопенът е хранително вещество, което играе роля за поддържане здравето на простатната жлеза. Силните липидни антиоксидантни свойства на ликопена го правят особено ефективен за поддържане на здравословно LDL окисление и защита срещу свободните радикали на артериалната стена.

Ликопенът е едно от значимите мастно-разтворими хранителни вещества - каротеноидите, присъстващи в малки количества в хранителния режим. Той има ползотворно въздействие върху цялостното здравословно състояние и широк спектър от поддържащи здравето свойства, много от които произтичат от функцията му на мощен антиоксидант.

Смята се за едно от най-важните хранителни вещества, свързани с дълголетието. Обикновено само малки количества ликопен се абсорбират чрез диетата и поради тази причина е важно допълнително да се приема като добавка. 

Доказано е, че ликопенът играе жизненоважна роля в поддържането на сърдечно-съдовото здраве, включително функцията на лигавицата на артериалните кръвоносни съдове (ендотела), насърчавайки здравословен възпалителен отговор и спомагайки за поддържане на вече здравословни нива на кръвното налягане.

Проучванията показват, че по-голямата консумация на ликопен помага за поддържането на здравето на простатата, а също така спомага за нормална клетъчна пролиферация. Доказано е, че ликопенът подпомага здравословната чувствителност към инсулин и насърчава дълголетието.  

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Ликопен екстракт от домат [плод] /Lycopersicon esculentum/15 mg15 mg

Ликопен, масло от оризови трици, капсула (желатин, глицерин, пчелен восък, пречистена вода), емулсификатор (слънчогледов лецитин).

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули.   

Дозировка и приложение

Приложение: Антиоксидант. Допринася за  защита на клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалното функциониране на простатната жлеза и за нормално състояние на кръвоносните съдове.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно по време на хранене.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.