ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / OMEGA-3 SESAME LIGNANS OLIVE EXTRACT KRILL / СУПЕР ОМЕГА-3 + КРИЛ, АСТАКСАНТИН, ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) СОФТГЕЛ КАПС. X120

LIFE EXTENSION / OMEGA-3 SESAME LIGNANS OLIVE EXTRACT KRILL / СУПЕР ОМЕГА-3 + КРИЛ, АСТАКСАНТИН, ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) СОФТГЕЛ КАПС. X120
LIFE EXTENSION / OMEGA-3 SESAME LIGNANS OLIVE EXTRACT KRILL / СУПЕР ОМЕГА-3 + КРИЛ, АСТАКСАНТИН, ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) СОФТГЕЛ КАПС. X120
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE175
126.70лв.
Купи

LIFE EXTENSION / OMEGA-3 SESAME LIGNANS OLIVE EXTRACT KRILL / СУПЕР ОМЕГА-3 + КРИЛ, АСТАКСАНТИН, ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) СОФТГЕЛ КАПС. X120

Висококачествен продукт, осигуряващ необходимите нива на омега-3, полезни за поддържане здравето на мозъка и сърцето. Съставът му е вдъхновен от средиземноморската диета и осигурява мощни антиоксидантни ползи. С добавен естествен аромат на лимон за премахване на рибния послевкус.

Омега-3 мастните киселини от съдържащите се различни източници имат синергични ползи, засилвайки влиянието им върху здравето на мозъка и сърцето.

Съдържа:

  • DHA & EPA омега-3 за поддържане здравето на сърцето и мозъка
  • Допълнителни омега-3 мастни киселини от антарктически крил
  • Средиземноморски маслинови и сусамови екстракти полезни за сърцето
  • Обогатен със супер-антиоксиданта астаксантин

Маслиновият екстракт съдържа здравословни за сърцето полифеноли, осигуряващи полифеноловия еквивалент на малко над 4 супени лъжици зехтин екстра върджин.

Астаксантинът подобрява здравето на очите, поддържа здравето на сърцето и митохондриите, насърчава здравословния възпалителен отговор и др.

Високи стандарти

Тази формула на омега-3 е създадена с нова технология, която пречиства рибеното масло с високо усъвършенстван процес на дестилация, който намалява замърсителите от околната среда. Резултатът е чисто рибено масло, надхвърлящо стандартите, определени от международните агенции.

Омега-3 насърчава дълголетието

Омега-3 мастните киселини поддържат функцията на сърцето и кръвоносните съдове, насърчават притока на кръв, спомагат за поддържане на кръвното налягане в нормални граници и инхибират възпалителните фактори в подкрепа на сърдечно-съдовата система и цялостното здравословно състояние на тялото. Нещо повече, тези съществени мазнини допринасят за поддържане на вече здравословни нива на LDL и HDL холестерола и триглицеридите.

Омега-3 подобряват когнитивната функция и настроение, а също така е установено, че насърчават дълголетието.

Средиземноморската диета, която се фокусира върху храни като зехтин и риба, се свързва със здравето на сърцето и увеличената продължителност на живот. Това вдъхновява LIFE Extension да комбинира чисто, високо концентрирано рибено масло с богат на полифенол маслинов екстракт.

Омега-3 и от рибено масло, и от крил бързо се абсорбират в кръвообращението, където се разпределят в клетките и тъканите за насърчаване на сърдечно-съдовото здраве и здравето на цялото тяло. В клиничните проучвания е доказано, че маслото от крил спомага за комфорта на ставите, насърчава мозъчното и когнитивното здраве и инхибира възпалението за поддържане на здравето на ставите и сърдечно-съдовата система.

Чисто рибено масло и концентрирано масло от крил

Формулата на LIFE Extension е създадена с чисто рибено масло, добито от сертифициран устойчив риболов и обработено в рамките на часове за осигуряването на изключителна свежест. След това се добавя концентрирано масло от антарктически крил (Euphausia superba) за създаването на най-добрата добавка на LIFE Extension в този клас.

Polyphen-Oil ™ маслинов екстракт

Всички формули Супер Омега-3 на LIFE Extension съдържат маслинов екстракт Polyphen-Oil ™, който е концентриран и стандартизиран и предоставя уникалните полифеноли на маслината. Тези полифеноли насърчават здравословен възпалителен отговор и метаболизма и се борят с оксидативния стрес.

Астаксантин за мощни антиоксидантни ползи

Астаксантинът е червено-оранжев пигмент (каротеноид), който се намира в микроводораслите и маслото от крил. Той е мощен антиоксидант, който насърчава оптималната митохондриална функция. Астаксантинът поддържа мозъчното и когнитивното здраве, а също така и здравословното състояние на кожата.

Сусамови лигнани и натурален аромат на лимон 

Към формулите Супер Омега-3 на LIFE Extension са добавени сусамови лигнани за подобряване на ползите за здравето, а натуралният лимонов аромат премахва рибения послевкус.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Рибено масло концентрат Pure+™  от дива риба (aншоа) и Арктически крил /Euphausia superba/1175 mg4700 mg
EPA (ейкозапентаенова киселина)375 mg

1500 mg

DHA (докозахексаенова киселина)255 mg 

1020 mg

Фосфолипиди30 mg 

120 mg

Maслина Polyphen-Oil™ екстракт от плод и лист, осигуряващ 45 mg полифеноли, 9 mg хидрокситирозол/тирозол, 11.25  mg веракозиди/олеоропеин)100 mg400 mg
Лигнан (екстракт от семена на сусам)2.5 mg10 mg
Натурален астаксатин (CO2 eкстракт от водорасли Haemotococcus pluvialis)1 mg4 mg

Желатин, глицерин, пречистена вода, силициев диоксид, пчелен восък, карамел за цвят, натурални аромати, слънчогледов лецитин, миксирани токофероли, малтодекстрин, розмарин екстракт.

Не съдържа: ГМО.
Съдържа: Риба, сусам, ракообразни черупчести (крил).

5 ЗВЕЗДЕН-IFOSСЕРТИФИКАТ. НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО (IFOS- МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТ ЗА РИБЕНО МАСЛО, ЗА КАЧЕСТВО И ЧИСТОТА.

Триглицеридна, Етил-Естерна, Фосфолипидна форма на Омега-3

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на зрителната, мозъчната и сърдечно-съдовата системи. 

Забележка: При бременност, кърмене, прием на антикоагуланти, антитромбоцитни лекарства или ако страдате от кръвоизливи се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.