ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED FUCOIDAN WITH MARITECH® 926 / ФУКОИДАН ЕКСТРАКТ КАПС. X60

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED FUCOIDAN WITH MARITECH® 926 / ФУКОИДАН ЕКСТРАКТ КАПС. X60
LIFE EXTENSION / OPTIMIZED FUCOIDAN WITH MARITECH® 926 / ФУКОИДАН ЕКСТРАКТ КАПС. X60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE143
90.85лв.
Купи

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED FUCOIDAN WITH MARITECH® 926 / ФУКОИДАН ЕКСТРАКТ КАПС. X60

Подпомага  антиоксидантната защита и насърчава здравословната имунна функция.

Фукоиданът е полизахарид, намиращ се в ядливите морски водорасли, които растат в океанските води на Япония и Патагония. Напоследък е обект на засилен интерес и изследване. Почти 900 публикувани проучвания потвърждават потенциала му за насърчаване на здравословна имунна функция, клетъчна комуникация и поддържане на тъканите.

Експертите са установили, че редовният прием на ядливи морски водорасли е един от факторите, които допринасят за изключително дългия и изпълнен със здраве живот на жителите на Окинава, Япония.

Иновативен процес на извличане

Maritech® 926 фукоидан се извлича от ръчно добивани, диви морски водорасли от девствените океански води на Патагония. Иновативният метод за извличане на водата гарантира, че деликатната молекулна структура на фукоидан остава непокътната. По този начин се осигуряват необходимите хранителни вещества от Undaria pinnatifida - вида морски водорасли, използван в клиничните изследвания.

Една единствена вегетарианска капсула от хранителната добавка на LIFE Extension осигурява 88,5 мг стандартизиран екстракт от Undaria pinnatifida - количество, равно на фукоидана, който ежедневно се консумира в традиционната японска диета. Само една капсула дневно е достатъчна за повечето хора, но по-възрастните могат да приемат по две.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Marictech® 926 (Диво растящо патагонско Уакаме. 100% воден екстракт /спорофил/, стандартизиран до 85% органик Фукоидан)88.5 mg

177 mg

Микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 V- капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Мощен антиоксидант. Допринася за нормалното функциониране на имунната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб и бъбреците.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на глюкозо-намаляващи медикаменти, се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.