ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED SAFFRON WITH SATIEREAL® / ШАФРАН КАПС. X60

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED SAFFRON WITH SATIEREAL® / ШАФРАН КАПС. X60
LIFE EXTENSION / OPTIMIZED SAFFRON WITH SATIEREAL® / ШАФРАН КАПС. X60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE146
106.45лв.
Купи

LIFE EXTENSION / OPTIMIZED SAFFRON WITH SATIEREAL® / ШАФРАН КАПС. X60

Натурален продукт, източник на екстракт от шафран, който допринася за поддържането на здравословно тегло.

Optimized Saffron with Satiereal® влияе на невротрансмитерните сигнали, като потиска желанието за консумация на храна и допринася за по-ефективно управление на теглото.

Поддържането на здравословно тегло може да бъде трудно. Лошите навици, емоционалните фактори и ежедневният стрес могат да ни подтикнат да се храним, когато не трябва, дори когато се придържаме към здравословна диета и редовна програма с физически упражнения. И точно тук на помощ идва Optimized Saffron with Satiereal®.

Ползи от Optimized Saffron with Satiereal®

  • Влияе на невротрансмитерните сигнали, като намалява желанието за консумация на храна.
  • Помага за по-ефективно управление на теглото, като намалява храненията извън графика.

Тази хранителна добавка трябва да се приема в комбинация със здравословна диета и редовна програма с физически упражнения. Индивидуалните резултати не са гарантирани и резултатите могат да варират.

Optimized Saffron with Satiereal® помага да устоите на желанието да се храните между основните хранения през деня, при стресови ситуации или късно вечер. Този нов екстракт от шафран не съдържа кофеин и е клинично тестван, за да спомогне за увеличаване чувството на ситост, така че да премахне желанието за консумация на храна.

Резултати от рандомизирано, плацебо контролирано проучване

Satiereal® е нов екстракт от шафран, който е тестван в рандомизирано, плацебо контролирано проучване, за да се определи дали може да помогне за спирането на желанието за консумация на храна и да подобри чувството за ситост (и по този начин да допринесе за по-ефективно управление на теглото) в група на иначе здрави жени с леко наднормено тегло.

В началото на проучването всички участници са равнопоставени по отношение на възраст, телесно тегло и докладвани навици за извънредно желание за консумация на храна. Това проучване оценява ефекта на Satiereal® върху промените в телесното тегло за период от осем седмици и резултатите са много обнадеждаващи. 

Загуба на тегло само за осем седмици

Жените в проучването записват своите преживявания в дневник. Те консумирали или Satiereal®, или съответстващо плацебо два пъти на ден. По време на проучването калоричният прием е оставен неограничен. Групата Satiereal® отчита значително по-ниска честота на желание за консумация на храна само след 8 седмици прием на добавката. Също така загубата на тегло е по-добра в сравнение с групата на плацебо участниците.   

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Satiereal® Saffron екстракт от Шафран, стандартизиран до 0.3% шафранал88.25 mg 88.25 mg

Микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 100 капсули.   

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на клетъчното здраве, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата системи.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.