ПРОДУКТИ
Кошница

LIFE EXTENSION / POTASSIUM WITH EXTEND-RELEASE MAGNESIUM / КАЛИЙ И МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ КАПС. X60

LIFE EXTENSION / POTASSIUM WITH EXTEND-RELEASE MAGNESIUM / КАЛИЙ И МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ КАПС. X60
LIFE EXTENSION / POTASSIUM WITH EXTEND-RELEASE MAGNESIUM / КАЛИЙ И МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ КАПС. X60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: LE154
40.65лв.
Купи

LIFE EXTENSION / POTASSIUM WITH EXTEND-RELEASE MAGNESIUM / КАЛИЙ И МАГНЕЗИЙ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ КАПС. X60

Хранителната добавка комбинира популярния магнезий с удължено освобождаване на LIFE Extension с калий за поддържане здравословните нива на кръвното налягане.

Ползи:

  • помага за поддържане на здравословни нива на кръвнота налягане;

  • насърчава здравословния приток на кръв;
  • насърчава сърдечно-съдовото здраве.

Една от основните грижи за здравето на много хора е поддържането на вече здравословно кръвно налягане, а магнезият и калият са от съществено значение за това. Приемът на тези два минерала чрез обичайната диета често е недостатъчен.

Магнезий за незабавна и продължителна абсорбция

Тялото използва магнезий за широк спектър от съществени биологични реакции. Той насърчава здравето на сърцето, артериите, костите, мускулите и др. Магнезият спомага за поддържането на нивата на кръвното налягане, които вече са в нормални граници, като отпуска гладките мускули в кръвоносните съдове и поддържа функцията им. Освен това помага за инхибиране на възпалението за поддържане на артериалното здраве.

Магнезият помага за транспортирането на калия и калция през клетъчните мембрани, което насърчава здравословните сърдечни ритми и поддържа сърдечно-съдовото здраве. Хранителната добавка на LIFE Extension съдържа както магнезиев оксид, така и магнезиев цитрат. Тя е оптимизирана както за незабавна, така и за продължителна абсорбция за гарантиране на максимални ползи за здравето.

Калий

Калият участва в много от същите биологични реакции като магнезия. Действа като противовес на натрия. Калият подпомага вазодилатацията (разширяването на кръвоносните съдове), а това от своя страна насърчава здравословния приток на кръв. Наред с това подпомага изхвърлянето на натрия чрез урината, което подпомага сърдечно-съдовото здраве.

Провеждайки изчерпателен анализ на доказателствата, изследователите заключват, че добавките с калий помагат за поддържане на кръвното налягане в нормални граници.

Тези две основни минерални хранителни вещества работят заедно, за да насърчат сърдечно-съдовото здраве и да поддържат вече здравословното кръвно налягане.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Магнезий (оксид, цитрат)250 mg250 mg
Калий (хлорид)99 mg99 mg

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, оризов концентрат, етилцелулоза, средно-верижни триглицериди, олеионова киселина, хидроксипропил метилцелулоза, силициев диоксид. 

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 V- капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране сърцето, сърдечно-съдовата и мускулна системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.