ПРОДУКТИ
Кошница

LILIUM TIGRINUM CH 9

LILIUM TIGRINUM CH 9
LILIUM TIGRINUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 580
5.00лв.
Купи

LILIUM TIGRINUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който се прилага при симптоми от страна на нервната система и психиката, женски пикочо-полови органи. Лилиум тигринум 9СН благоприятства нормалната функция на половата система при жената в случаите на пролапс и ретроверзио на матката с напредване на възрастта, нимфомания, както и при чувство на тежест и болки в яйчниците с влошаване на състоянието при ходене. Спомага при зрителна умора от пренатоварване на очите. Реактивна депресия, особено в период на менопауза. Монопрепаратът може да се използва при псевдостенокардия и палпитации в сърдечната област през нощта, провокирани от сексуална възбуда и безсъние. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

 

Състав:

с растителен състав, получен от цветето Тигров крем, сем. Кремови.

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.