ПРОДУКТИ
Кошница

Lily of the Desert Алое Вера сок 3.78 L

Lily of the Desert Алое Вера сок 3.78 L
Lily of the Desert Алое Вера сок 3.78 L
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10356
103.46лв.
Купи

Lily of the Desert Алое Вера 

Алое вера сок 3.78 L – естествен продукт, източник на над 99% сок от алое вера (сертифициран organic).
100% натурален продукт с отлично качество! Оригинално производство на най-големия производител на organic сертифицирани продукти с алое вера – Lily Of The Desert! Lily Of The Desert е бранд с огромен опит в индустрията – дейността му датира от около 50 години насам. Алоето, което се влага в продуктите на Lily Of The Desert се отглежда по методите на биологичното земеделие в собствените ферми на компанията, ситуирани в пустинята на Мексико и долината Рио Гранде в Тексас.

Ето повече за уникалните ползи на Алое вера сок:

В специалните ферми на Lily Of The Desert, в които се отглеждат алое растенията, не се използват вредни торове, пестициди, хербициди и др.
Lily Of The Desert е единствената компания, чиито готови продукти минават през независими клинични проучвания „Gold Standard”, които гарантират оптимален ефект.
Алое вера сок предоставя ползите от всички – повече от 200 биологично активни вещества в състава на алое – витамини, ензими, аминокиселини и полизахариди.
Алоето в продукта е в оптимални концентрации: 99,7%.
Източник на патентован екстракт от organic полизахариди Aloesorb™, извлечен чрез специален процес на филтриране, който запазва напълно полезните свойства на алое!
В пластмасовите бутилки, в които се съдържа Алое вера сок няма бисфенол А (ВРА) – един от най-опасните за здравето химикали, открити в много от пластмасовите изделия.
Продуктът е сертифициран от Aloe Science Council (IASC) – Международият научен съвет за алое, чиито сертификат могат да получат само продукти на утвърдени производители.
Притежава Kosher сертификат.
Произведен в САЩ.
Вижте по-голямата разфасовка (946 ml) ТУК!

Алое вера е впечатляващо лечебно растение с множество ползи за човешкото здраве. Алое е източник на повече от 200 активни нутриенти, ефикасни срещу множество заболявания и състояния.

Алое вера сок е страхотен източник на organic полизахариди. Полизахаридите са главните биологично активни нутриенти, открити алое вера с важно значение за здравето. Поддържат тонуса и енергията, балансират нивата на кръвната захар и кръвното налягане, укрепват имунната система, полезни са за сърдечно-съдовата система, подобряват храносмилателните процеси.

Алое вера сок възстановява редовността на стомаха, увеличава усвояването на хранителни вещества и балансира стомашната киселинност. Продуктът има силно антиоксидантно действие, благодарение на което допринася за извеждане на токсините от тялото. Приемът му се отразява благоприятно на кожата, особено при акне и други кожни проблеми. Подсилва естествените защитни сили. Подпомага състоянието на костите и ставите.

 

Състав:

Съставки:    В 1 доза/59 ml:    Дн. доза:
Алое Вера (Органик сок)    58 ml    58 ml
Aloesorb™ полизахариди (Ораник)    60 mg    60 mg
Калций    25 mg    25 mg
Магнезий    4 mg    4 mg
Натрий    25 mg    25 mg
Общо въглехидрати    1 mg    1 g
Калории    4    4

Лимонена киселина (регулатор на киселинността), калиев сорбат (консервант). 

 

Начин на употреба:

По 1 доза (59 ml) / по 4 суп. лъжици (1 суп. лъжица => 15 мл.) дневно, чисто или смесено с друга течност. За по-добро храносмилане е препоръчително да се приема 15-30 минути преди хранене.