ПРОДУКТИ
Кошница

LIWADA ЛИВАДА Препарат за съдове 1000мл

LIWADA ЛИВАДА Препарат за съдове 1000мл
LIWADA ЛИВАДА Препарат за съдове 1000мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K44
12.60лв.
Купи

LIWADA Препарат за съдове 1000мл

ОПИСАНИЕ

Препарата за измиване на съдове - LIWADA е вдъхновено от природата решение, което съчетава биологични съставки с ефективни почистващи агенти. 

 Той е нежен към ръцете ви, докато без усилие повдига остатъците от храна за безупречни съдове. Нашата биоразградима формула е хипоалергенна и безопасна. Не съдържа агресивни химикали, оцветители и изкуствени аромати, които дразнят кожата и остават върху чините ви. Насладете се на освежаващ естествен аромат на растителна основа, докато правите екологичен избор.

Какво включва:

• 1бр Препарат за съдове LIWADA 1000 ml

Начин на употреба:

Сложете малко количество от препарата върху гъба и разтъркайте.

Съставки: Lauryl glucoside  <10% , Coco-betaine  <1% , Water

Lauryl glucoside е нейоногенно повърхностно активно вещество и е член на семейството на алкил глюкозиди (напр. коко глюкозид, децил глюкозид), които са вещества, образувани чрез смесване на алкохоли и захар и/или глюкоза. Тази съставка обикновено се добива по устойчив начин от маслото на палмови ядки или кокос.Подобрява процеса на почистване, без да отнема необходимата влага.

Coco-betaine (CAPB) е смес от тясно свързани органични съединения, извлечени от кокосово масло и диметиламинопропиламин.CAPB се предлага като вискозен бледожълт разтвор и се използва като повърхностно активно вещество в продукти за лична хигиена и животновъдство. Името отразява, че основната част от молекулата, групата на лауриновата киселина, се извлича от кокосово масло.