ПРОДУКТИ
Кошница

LIWADA Ливада Течен препарат за пране 1000мл

LIWADA Ливада Течен препарат за пране 1000мл
LIWADA Ливада Течен препарат за пране 1000мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K43
19.25лв.
Купи

LIWADA Течен препарат за пране 1000мл

ОПИСАНИЕ

Използвайки силата на природата, препарата за пране LIWADA, премахва петна и миризми, като същевременно запазва жизнеността и мекотата на вашите дрехи. 

Изработен от естествено извлечени ензими и повърхностно активни вещества на растителна основа, той е нежен към тъканите и околната среда.

Хипоалергенният естествен аромат се грижи за чувствителната и детската кожа, като минимизира възможността за алергии и общо вредно влияние което имат конвенционалните препарати на вашето здраве и това на децата ви. 

Присъединете се към нас в това пътуване към по-чисто, по-зелено бъдеще. Поръчайте нашия био препарат за пране още сега и се насладете на чистотата и свежестта, които природата може да ви предложи.

Какво включва:

• 1бр Течен препарат за пране LIWADA 1000 ml

• 1бр Мерителна чашка 30мл

Начин на употреба:

Добавете необходимото количество спрямо замърсеността и твърдостта на водата. Подробна таблица ще намерите на гърба на етикета.

• Достатъчен за 25-27 пранета

Съставки: Potassium cocoate  <15% , Alkylpolyglycoside <2,5% , Water

Potassium cocoate  е калиева сол, получена от кокосово масло. Калиев кокоат съдържа глицерин, който служи като естествен овлажнител във формулите за лична хигиена. Благодарение на отличните си способности за разпенване и меко усещане, калиевия кокоат може да се използва като основа за формули на естествени шампоани, течни сапуни и препарати за измиване.

Alkylpolyglycoside (APG) са клас нейонни повърхностно активни вещества, широко използвани в различни козметични, домакински и индустриални приложения. Биоразградими и получени от захари на растения, тези повърхностноактивни вещества обикновено са производни на глюкоза и мастни алкохоли.