ПРОДУКТИ
Кошница

Maitake D-Fraction Майтаке D-Фракция капки х 60 ml

Maitake D-Fraction Майтаке D-Фракция капки х 60 ml
Maitake D-Fraction Майтаке D-Фракция капки х 60 ml
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a10454
59.54лв.
Купи

Maitake D-Fraction Майтаке D-Фракция капки за имунна подкрепа и тонус

Имуностимулираща хранителна добавка с висока концентрация на Майтаке D-Фракция. Може да се включи в терапията при вирусни и бактериални инфекции, високи нива на кръвната захар и/или холестерола, хронична умора, костни и ставни заболявания.
 

Майтаке D-Фракция – патентован екстракт от „царицата на гъбите“
Майтаке е името на една от най-ценените медицински гъби в света. Наричана още „царицата на гъбите“ от нейната лечебна сила се ползват още от преди няколко хилядолетия в Япония. Днес, по цял свят гъба Майтаке се смята за един от най-добрите адаптогени в света. Адаптоген означава „помощник“ на организма в преборването на различни видове психически и физически стрес и поддържащ регулацията на повечето биохимични процеси в тялото.

Като мощен адаптоген, японската гъба спомага за по-лесното преодоляване на емоционалния стрес и тежкото физическо изтощение. В допълнение, Майтаке проявява мощно общоукрепващо действие и стимулира съпротивителни сили на организма при среща с бактерии, вируси, гъбички и други патогени.

Другата уникална черта на терапевтичната гъба Майтаке е наличната в нейното съдържание D-фракция - патентован органичен екстракт, представляващ специфично полизахаридно съединение с имуномодулираща функция. Майтаке D-Фракция се включва в терапията на рак на гърдата, черния дроб, панкреаса, пикочните пътища. Препоръчва се и в случаите на лъче- и химиотерапия с цел намаляване страничните ефекти.

 

Майтаке D-Фракция капки за тонус, подсилване на организма и общо укрепване на тялото
Гъба Майтаке е чудесен източник на тонус, сили и енергия за тялото. Нейните антиоксиданти, специфичното съединение D-Фракция, комплексът от витамин С и минерали, както и някои жизненоважни аминокиселини спомагат за активирането на имунната система. Гъбата се препоръчва за профилактика през сезона на грипа и настинките, както и като имунорегулатор при настъпила вирусна или бактериална инфекция.

Гъба Майтаке работи толкова безотказно при редица инфекциозни заболявания поради способността и да активира производството на лимфокини (протеинови медиатори) и интерлевкини (секретирани протеини), с което значително подобрява и ускорява имунната реакция и защита. Тази защита е допълнително увеличена благодарение на съдържащите се в гъба Майтаке Бета-Д-глюкани. 

 

Приемът на Майтаке D-фракция се препоръчва в следните случаи:

 • диабет - повишава инсулиновата чувствителност и редуцира нивата на кръвната захар в тялото;
 • високи стойности на лошия холестерол - има и общо укрепващо действие върху сърдечно-съдовата система, като намалява и риска от тежки усложнения на сърцето.
 • за прочистване и детоксикация на организма, както и борба срещу естественото стареене и свободните радикали;
 • костни и ставни заболявания - добри резултати се постигат при остеопороза и някои генетични болести на костната система;
 • хипертония – подходяща за хора, предразположени към хипертония, както и като помощно средство за контрол върху кръвното налягане;
 • женски проблеми - повлиява успешно лечението на Синдрома на поликистозните яйчници, оказва хормонорегулиращ ефект и облекчава симптомите при тежък ПМС и климакс;
 • наднормено тегло и неправилна обмяна на веществата и задържане на вода.
   

Капки Майтаке D-Фракция – ефикасна концентрация на активните съставки от лековитата „царица на гъбите“
Капките Майтаке D-Фракция са препоръчителен продукт при терапия с гъба Майтаке, тъй като активните й съставки са в максимално висока концентрация. Имуностимулиращият ефект на хранителната добавка настъпва по-бързо и се задържа по-трайно в организма, ако следвате показанията на производителя за ежедневна употреба. Тези капки са подходящи при по-тежък имунодефицит, както и при настъпило заболяване в средна или тежка форма и при онкологична диагноза.

Производителят на Maitake D-Fraction, който вече четвърт век създава първокласни хранителни добавки с медицински гъби, разполага и с алтернативни продукти, включващи екстракт от японската гъба. Maitake D-Fraction каплети и Майтаке D-Фракция спрей разполагат със същите свойства и ефекти върху здравето. Разликата е, че при тях активните съставки са в по-ниска концентрация и са предпочитани за профилактика и превенция.  

 

Състав:

Съставки:    В 20 капки:    Дн. доза / 60 капки:
Майтаке 

PD-Fraction ® Екстракт от плодно тяло, стандартизиран до 30% D-фракция (протеоглюкан) 

18.3 mg

54.9 mg


Растителен глицерин, вода.

Не съдържа: глутен, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати, консерванти.

 

Начин на употреба:

По 20 капки 1-3 пъти дневно.