ПРОДУКТИ
Кошница

Manuka Формула за силен имунитет с мед MGO 300 табл х30

Manuka Формула за силен имунитет с мед MGO 300 табл х30
Manuka Формула за силен имунитет с мед MGO 300 табл х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8498
32.90лв.
Купи

Manuka Формула с мед MGO 300 за силен имунитет

Високоефективна грижа за имунната система с The Bee's Sneeze формула! The Bee's Sneeze е правилният избор за възстановяване естествените защитни сили на тялото и намаляване на риска от имунен спад в критични за здравето периоди!

The Bee's Sneeze е източник на уникална комбинация от природни съставки с мощно антибактериално, противовирусно и противовъзпалително действие.  

 

Всяка таблетка The Bee's Sneeze съдържа:
100% чист, автентичен новозеландски пчелен мед от лечебното растение манука
екстракт от прополис
екстракт от корен на джинджифил
цинк
селен
витамин С
 

Особености и свойства на съставкитe в The Bee's Sneeze формула
 

Оригинален новозеландски пчелен мед от манука

Добива се от кошери, собственост на компанията Manuka Doctor, разположени в зелените планини на Нова Зеландия. Медът в The Bee's Sneeze е източник на 300 MGO (метилглиоксал) – активна съставка, с мощни антимикробни и антибактериални ефекти. MGO в меда от манука е получен от дихидроксиацетон (DHA) – компонент, естествено срещащ се в нектара на растението.

Медът от манука в The Bee's Sneeze формула е лиофилизиран – т.е. изсушен чрез замразяване и приведен в прахообразна форма. Лиофилизацията е един от най-сполучливите методи за обработка и съхранение на хранителни продукти и концентрати, който запазва полезните биологично активни вещества в състава им.

 

Прополис

Прополисът (пчелен клей), представлява комбинация от смоли, прашец и восък от цветовете и пъпките на растенията. Доказано е, че растителните химикали в прополиса - флавоноидите, проявяват важни имуностимулиращи свойства. Според анализи от Саудитска Арабия от 2019 г. редовният прием на прополис може да повиши концентрациите на имунни клетки и да стимулира активността на белите кръвни клетки.

 

Витамин С

Според Европейската комисия, витамин С играе жизненоважна роля за нормалната функция на имунната система. Данни на известния американски институт Лайънс Полинг (Linus Pauling) показват, че витамин С е необходим както за производството бели кръвни клетки – бойците от фронтовата линия на имунната система, така и за стимулиране на тяхната активност.

 

Цинк

Подобно на витамин С, този минерал също е изключително важен за здравето на имунната система. Изследване от 2008 г. на държавния университет Wayne, САЩ съобщава, че цинкът е от решаващо значение за нормалното развитие и функциониране на имунните клетки, включително някои видове бели кръвни клетки, наречени неутрофили и клетките естествени убийци (NK-клетки). Ензимът, участващ в активирането на Т-клетките - друг вид имунни бели кръвни клетки, също се нуждае от здравословни нива на цинк в организма, за да изпълнява функциите си.  

 

Селен

Европейската комисия е категорична, че и този микроелемент е необходим на имунната система. Проучване на Хавайския университет в САЩ от 2008 г. показва, че селенът подобрява имунната реакция. По-късно изследване на Хавайския университет, публикувано през 2013 г. установява, че приемът на добавки със селен в продължение на 6 месеца увеличава Т-клетките с повече от 50%.

 

Екстракт от корен на джинджифил

В корена на джинджифила се съдържат активни съставки с изключителни ползи при кашлица, простуда, високо кръвно налягане и гадене. Индийско проучване от 2012 г. съобщава, че джинджифилът оказва антибактериален ефект. Друго изследване на университета Касим в Саудитска Арабия, публикувано през 2014 г. сочи, че някои съединения в корена на джинджифила, включително неговата активна съставка джинджерол, проявяват антимикробни свойства, благодарение на което са ефективни както срещу вируси, така и срещу гъбички.

 

The Bee's Sneeze е част от специалната серия продукти на Manuka doctor – ManukaPlus, в които автентичният новозеландски пчелен мед е комбиниран с други природни съставки.

 

Състав:

Съставки:    В 1 табл.:    Дн. доза:
Витамин С (аскорбинова киселина)    500 mg    500 mg
Цинк    5 mg    5 mg
Селен    55 µg     55 µg 
Прополис (екстракт 2.5:1)    200 mg    200 mg
Мед от манука (изсушен чрез замразяване)    100 mg    100 mg
Джинджифил (екстракт от корен 20:1)    20 mg    20 mg


Микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

*MGO (Сертифициран за естествено съдържание на метилглиоксал (най-малко 300mg/кг)

100% произход Нова Зеландия• Чист и непастьоризиран


Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, глутен, соя, ядки, млечни, дрожди, ГМО.

 

Начин на употреба:

по 1 таблетка дневно по време на хранене.