ПРОДУКТИ
Кошница

Med Textile ОРТОПЕДИЧНА ЯКА ЗА ШИЯ С МЕКА ФИКСАЦИЯ И ТВЪРДА ПОДЛОЖКА

Med Textile ОРТОПЕДИЧНА ЯКА ЗА ШИЯ С МЕКА ФИКСАЦИЯ И ТВЪРДА ПОДЛОЖКА
Med Textile ОРТОПЕДИЧНА ЯКА ЗА ШИЯ С МЕКА ФИКСАЦИЯ И ТВЪРДА ПОДЛОЖКА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4770
34.55лв.
Купи

Med Textile ОРТОПЕДИЧНА ЯКА ЗА ШИЯ С МЕКА ФИКСАЦИЯ И ТВЪРДА ПОДЛОЖКА

 

Med Textile Cervical Collar with Soft Fixation and Rigid Panel 1005 е висококачествена ортопедична яка за шия, която притежава мека фиксация и твърда подложка и е подходяща при наличие на травми на шийните прешлени и меките тъкани на врата, в резултат на случайни или резки движения на главата, при необходимост от по-силна фиксация, както и по време на следоперативния период на възстановяване и рехабилитация. Разполага с твърд панел, който осигурява допълнителна стабилизация и възможност за сваляне, с цел постепенното увеличаване на обема на движения в шийния отдел на гръбначния стълб. Загряващият ефект спомага за бързото и безпроблемно възстановяване, като същевременно масажира деликатно и подобрява кръвообращението в засегнатата зона. Уникалната пенеста стуктура поддържа комфорта при продължителната употреба, а велкро закопчаващата система улеснява приложението. Продуктът се предлага в различни размери в зависимост от дължината и обиколката на шията. Със страхотния бандаж от Med Textile си гарантирате сигурност, удобство и спокойствие, само с няколко лесни стъпки.

 

> Размер - I /дължина на шията - 7,5 см ; обиколка на шията - 30 - 45 см/

 

 

Начин на употреба:

> Подберете размер на бандажа според дължината и обиколката на шията, съгласно таблицата и схемата за определяне на размерите.

> Поставете бандажа на предната част на шията, разполагайки извитата част под брадичката, както е показано на схемата. Брадичката трябва да прилепне плътно.

> Обгърнете с бандажа шията и го закопчайте отзад със закопчалката, като осигурите оптимален натиск. Изделието трябва плътно да прилепне към шията, но не бива да е прекалено стегнато и да пречи на дишането.

> Не се препоръчва използване на изделието повече от 4-8 часа на ден без прекъсване.