ПРОДУКТИ
Кошница

MEDIS D.O.O. / WAYA BIOTIC FORTE / ВАЯ БИОТИК ФОРТЕ КАПС. X15

MEDIS D.O.O. / WAYA BIOTIC FORTE / ВАЯ БИОТИК ФОРТЕ КАПС. X15
MEDIS D.O.O. / WAYA BIOTIC FORTE / ВАЯ БИОТИК ФОРТЕ КАПС. X15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: MD1
17.00лв.
Купи

MEDIS D.O.O. / WAYA BIOTIC FORTE / ВАЯ БИОТИК ФОРТЕ КАПС. X15

Детайли:

Waya Forte Biotic е пробиотик, който съдържа 100% микроенкапсулиран пробиотичен комплекс Lactobacillus rhamnosus GG. Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) е бактерия на млечна киселина, която се смята за най-добре изследваната млечнокисела култура в света и естествено присъства в червата. Концентрацията на тази пробиотична култура в пробиотиците Waya е гарантирана с помощта на висока технология на производство и с постоянен контрол на качеството. Waya Forte Биотик е с благотворно действие при възстановяване и поддържане на нормална чревна микрофлора при прием на антибиотици, нередовно хранене и храносмилателни нарушения. Вая Форте Биотик Пробиотик под формата на капсули, са подходящи за възрастни и деца над двегодишна възраст. Капсулите са гастрорезистентни, обвивката на капсулите е изцяло растителна. Пробиотиците Waya не съдържат алергени, като млечни белтъчини, яйца, глутен, лактоза и ядки. Предлагат се в опаковка от 15 капсули.

Пробиотиците представляват живи микроорганизми, които консумирани в достатъчни количества, осигуряват ползи за здравето на стомашно-чревния тракт, а от там и на цялата имунна система. Те поддържат баланса в чревната микрофлора, която помага на организма да извлече всички полезни съставки от храната и да изхвърли всички ненужни, като същевременно предпазва тялото от вредни влияния. Пробиотиците предотвратяват растежа и развитието на вредните бактерии и възпрепятстват храносмилателни проблеми и инфекции.

Medis Pharma Bulgaria е част от бизнес групата Medis, която с дейността си покрива почти цяла Югоизточна Европа. От създаването си през 1989г. Medis е открил предприятия и представителства в Австрия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Литва (обхващащo всички балтийски страни), Унгария, Северна Македония (включваща Косово), Словакия (където се обхваща и Чешката република), в Сърбия (която обхваща и Черна Гора), присъства също така и в Албания и Португалия.

Повече информация:

МаркаMedis
Лечение/профилактикаПробиотик, Подобрява храносмилането
СерияWaya
За когоДеца, Възрастни
Тип продуктКапсули

Състав: 

Състав: Хидроксилполиметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, оцветител: титанов двуокис (E171). 

Активни съставки: Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

  • Lactobacillus rhamnosus GG - е единственият "космат" пробиотик, който с гъвкавите си крачета се закрепва за чревната лигавица и успешно "воюва" срещу вредните бактерии, ефективно помага за поддържане баланса на чревната микрофлора.

Продуктът не съдържа: алергени (млечен протеин, лактоза, глутен, яйца, риба, фъстъци, сусам, соя, ядки, целина, горчица, миди).