ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Глог 465 mg x 60 капсули

Natural Factors Глог 465 mg x 60 капсули
Natural Factors Глог 465 mg x 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3893
39.05лв.
Купи

Natural Factors Глог 465 mg

 

Естествен продукт допринасящ за нормалното функциониране на кръвообръщението, сърцето, сърдечно-съдовата и нервната система. Продуктът съдържа висококачествен екстракт от лист, цвят и плод от глог стандартизиран до 2.2% флавоноиди, като хиперозиди.
 

Основни ползи:

•  Поддържа нормалния сърдечен ритъм и циркулацията на кръвта.

•  Успокоява нервната система и подобрява съня.

•  Допринася за нормалното кръвообръщение и функциониране на сърцето.

 

Оксидативният стрес и неконтролираното възпаление са едни от основните фактори за развитието на сърдечно-съдовите заболявания. Многобройни научни изследвания са довели до заключението, че екстракта от лист и цвят на глог постига изключително добри резултати не само при високо кръвно налягане, но и при по-сериозни сърдечни проблеми. Продуктът на Natural Factors съдържа екстракт не само от лист и цвят, но и от плод, което гарантира по-голямата му ефикасност.

Екстрактът от глог спомага за намаляване на „лошия” LDL-холестерол, който играе пряка роля в натрупването на плака върху стените на кръвоносните съдове.

Също така допринася за укрепване на сърдечния мускул и силата и ритмичността на неговите контракции. Подобрява ефективността на сърцето при изпомпването на кръвта и увеличаване на физическата му издръжливост. По този начин спомага за намаляване на задуха и умората при хора със сърдечни проблеми.

Въпреки че основният механизъм не е напълно проучен, предклиничните изследвания показват, че екстракта от глог разширява кръвоносните съдове и увеличава коронарния кръвен поток. Друга важна негова характеристика е, че помага за понижаване на диастолното кръвно налягане.

Екстрактът от глог играе съществена роля върху балансирането на нервната система, като блогоприятелства за по-спокоен и продължителен сън.

Всяка една лесна за прием капсула на Hawthorn Extract / Глог на Natural Factors съдържа 300 mg екстракт от лист и цвят от глог и 165 mg екстракт от плод на глог. Препоръчително е да се приема два до три пъти дневно в продължение на минимум два месеца за оптимални резултати.

 

Състав в 1 капсула:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Глог
/Crategus monogyna/ (лист и цвят), стандартизиран до 2.2% флавоноиди, като хиперозиди
300 mg900 mg
Глог
/Crategus monogyna/ (плод)
165 mg495 mg

 

Начин на употреба:

по 1 капсула 2-3 пъти дневно. За най-добри резултати използвайте поне 2 месеца.