ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Див Кестен и Гроздово семе 350 mg х 60 капсули

Natural Factors Див Кестен и Гроздово семе 350 mg х 60 капсули
Natural Factors Див Кестен и Гроздово семе 350 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1138
30.45лв.
Купи

Natural Factors Див Кестен и Гроздово семе 350 mg 

Див кестен и гроздово семе потиска действието на ензимите, които разрушават протеогликановата мрежа във вените. В резултат от разрушителното действие на тези ензими, стените на кръвоносните съдове отслабват, а вените се разширяват и пълнят с кръв. Укрепва кръвоносните съдове, намалява синините и възпрепятства образуването на нови разширени вени.

Екстрактът от див кестен е стандартизиран до цели 18% есцин в 1 капсула. Есцинът е мощен тритерпеноид, изолиран от семената на дивия кестен, който ефикасно противодейства на разрушителните ензими.

Стандартизираният GrapeSeedRich ® екстракт от гроздови семена гарантира минимум 95% полифеноли само в 1 капсула за супер мощно действие.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Див Кестен екстракт (семена): 300 mg                
  • Гроздови семки (екстракт): 50 mg              
  • Ориз на прах, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен вид магнезиев стеарат (лубрикант/смазка), силициев диоксид

 

Приложение:

Екстрактите от семена на див кестен и гроздово семе са натурални продукти, които допринасят за нормалното функциониране на кръвообръщението, най-вече във вените на долните крайници.

Да се приема по 1 капсула 2 пъти на ден.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.