ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Ехинамид Ехинацея® 1000 mg /без алкохол/ 50 ml

Natural Factors Ехинамид Ехинацея® 1000 mg /без алкохол/ 50 ml
Natural Factors Ехинамид Ехинацея® 1000 mg /без алкохол/ 50 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3898
24.60лв.
Купи

Natural Factors Ехинамид Ехинацея® 1000 mg /без алкохол/ 50 ml - билкова тинктура с натурален плодов аромат

 

През есента и зимата ни атакуват различни бактериални и вирусни инфекции и много хора са чувствителни към тях, поради отслабената си имунна система. В редица случаи, хората се лекуват "на крак", в резултат на което тяхното състояние се влошава и почти през цялата зима те са с хрема, кашлица, отпадналост и проблеми с дихателните пътища. Нужна е стабилна подкрепа на имунната система, за да се прекъсне този порочен кръг.

Ехинацея Echinamide® /билкова тинктура/ стимулира имунните клетки да се борят с нежеланите нашественици, в това число и фагоцитите, които поглъщат и смилат бактериите и други чужди тела.

Билковият екстракт от ехинацея е с мощно действие, което допринася за увеличаване броя на белите кръвни клетки, защитаващи организма от чужди микроорганизми.

Тинктурата с ехинацея на Natural factors е високоефективна, редуцира симптомите при грип и настинка и подпомага нормалното функциониране на имунната и дихателната система. Намалява риска от инфекции на горните дихателни пътища и хрема и скъсява периода на боледуване.

Echinamide® представлява течен екстракт от биологично отглеждана ехинацея пурпуреа, който се получава чрез двоен процес на екстракция. Тъй като Echinamide® е източник на три активни ключови съставки в подкрепа на имунитета, приемът на продукта увеличава имунния отговор.

Ехинацея Echinamide® /билкова тинктура/ е с натурален плодов аромат, без съдържание на алкохол. Продуктът е с гарантирани високи концентрации на основните компоненти в състава на билката ехинацея: полизахариди, алкиламиди и цикориева киселина, които спомагат за намаляване на продължителността и тежестта на вирусните инфекции.

 

Състав:

 

Активни съставки:

ECHINAMIDE® Ехинацея пурпурея* (надземни части и корен в съотношение 95:5)
(течен екстракт 1:1 в 60% глицерин) 

 

Други съставки:

Пречистена вода, глицерин, натурални аромати (боровинки, малини, ягоди, бойсен).

 

Начин на употреба:

1 - 2 пъти на ден по 2 мл, разтворени в чаша вода.