ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Ехинамид® Спрей за гърло с Прополис x 30 ml

Natural Factors Ехинамид® Спрей за гърло с Прополис x 30 ml
Natural Factors Ехинамид® Спрей за гърло с Прополис x 30 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3901
42.20лв.
Купи

Natural Factors Ехинамид® Спрей за гърло с Прополис 

 

Спрей, комбиниращ натурални съставки за успокояване на възпалено гърло. Подходящ за ежедневна употреба от всеки, който натоварва гласа си – певци, преподаватели, учители и т.н. Съдържа патентован микс от органик билков екстракт от ехинацея пурпурея, плодове на форсития, женско биле, карамфил, кора на червен бряст, смола на смирна, прополис и корени на хидрастис.

Спреят е изключително лесен за дозиране. Притежава мощно антибактериално и имуностимулиращо действие. Доказано помага при „уморено” и възпалено гърло и има освежаващ дъха ефект.

Патентованият екстракт от ехинацея пурпурея се добива от органично отглеждани култури, набрани в пиковата активност на растежа си. Преминава през редица лабораторни тестове за потентност и качество. Доказано доставя на организма оптимални дози от трите основни активни вещества на растението – полизахариди, алкиламиди и цихорова киселина.

Natural Factors са толкова ангажирани да предлагат безопасни, ефективни и чисти продукти, че управляват собствена био ферма в долината между Видровото и Лебедовото езеро, в Канада. Богатата почва там дава възможност за култивиране и отглеждане на някои от най-добрите съставки за влагане в качествени хранителни добавки. Компанията контролира продуктите от самото начало до техния готов, напълно завършен вид. Тя подбира само най-добрите семена без ГМО. Това гарантира качество и поддържа процеса на отглеждане органичен. Беритбата се извършва на ръка за още по-голяма сигурност, когато става въпрос за получаване на най-добрите части от изходната суровина. И накрая, продуктите се създават в собствени съвременни съоръжения по специални методи за извличане и капсулиране. Фирмата-производител разполага и с лаборатории и изследователски съоръжения за контрол на качеството.

 

Състав:

 

Активни съставки:

Състав:

Съдържание на 1 доза /3 впръсквания/0.06 мл: % Дневна стойност
Патентована смес Ехинамид:
Екстракт от цветове и корени на Органик ехинацея /Echinacea purpurea/ (с високо съдържание на полизахариди и амиди)
Женско биле, кора на червен бряст, плодове на форсития, карамфил, смола от смирна, прополис, корени на хидрастис.
 0.02 fl oz  **
** Дневната стойност не е установена.

 

Други съставки:

глицерин, алкохол от житно-зърнени култури, натурални аромати (ягода, боровинка, черна череша)

 

Начин на употреба:

Впръскайте 2-3 пъти в устата, ако е необходимо, или следвайте указанията на медицински специалист.