ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Калций фактор+ (цитрат) 350 mg х 90 таблетки

Natural Factors Калций фактор+ (цитрат) 350 mg х 90 таблетки
Natural Factors Калций фактор+ (цитрат) 350 mg х 90 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1155
20.00лв.
Купи

Natural Factors Калций фактор+ (цитрат) 350 mg

 

 

Калцият е най-често срещаният минерал в човешкия организъм. Основната му функция е да поддържа нормалното състояние на костите и зъбите, които пък съдържат 99% от общото количество калций в тялото. В процеса, познат като костна минерализация, калцият се свързва с фосфора под формата на калциев фосфат. А калциевият фосфат е главен компонент на специалния минерален комплекс, отговарящ за структурата на костите.

Този така важен минерал е необходим за нормалния сърдечен пулс, съсирването на кръвта, предаването на нервни импулси, мускулните контракции, производството на енергия, хормоналната секреция и др. Съвременните изследвания показват, че калцият регулира кръвното налягане, намалява риска от развитие на онкологични заболявания и потиска симптомите при ПМС.

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Калций (като Калциев цитрат): 350 mg          
  • Кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на косите и зъбите.

Да се приема по 1-4 таблетки дневно няколко часа преди или след приемането на други медикаменти.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.