ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Коензим Q10 100 mg x 30 капсули

Natural Factors Коензим Q10 100 mg x 30 капсули
Natural Factors Коензим Q10 100 mg x 30 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1163
21.15лв.
Купи

Natural Factors Коензим Q10 100 mg 

 

100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло.

Коензим Q10 е мастноразтворимо, витаминоподобно хранително вещество, което увеличава нивата на клетъчна енергия. Всяка клетка в тялото се нуждае от коензим Q10. Мощен антиоксидант, който предпазва от уврежданията, причинени от токсичните свободни радикали. Коензим Q10 се произвежда естествено в организма, но с напредване на възрастта, както и при определени условия, например – прием на медикаменти срещу висок холестерол и др., синтезът му значително намалява. Притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която участва в защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали.  

Коензим Q10 подпомага правилната дейност на имунната и сърдечно-съдовата системи и благоприятства обмяната на веществата. Сърдечният мускул, черният дроб и имунните клетки притежават най-голямо съдържание на коензим Q10 и поради тази причина, те имат най-остра нужда от него.

Продуктът подкрепя здравето на сърцето и цялата сърдечносъдова система. Подходящ при прекаран инфаркт! Употребата му се препоръчва при висок холестерол, прием на статини, високо кръвно налягане, сърдечна недостатъчност, след прекаран инфаркт и др.Състав:

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Коензим Q10: 100 mg  
  • Масло от соеви зърна, желатин (E441) , глицерин (E422),  пчелен восък, соев лецитин (E322)

 

Приложение:  

Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Да се приема по 1 софтгел капсула  дневно. При необходимост може да се приемат до 3 капсули дневно.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.