ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Аргинин 1000mg x 180 таблетки

Natural Factors Л-Аргинин 1000mg x 180 таблетки
НОВО
Natural Factors Л-Аргинин 1000mg x 180 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10285
101.30лв.
Купи

Natural Factors Л-Аргинин

L-Arginine на канадската компания Natural Factors е натурален продукт за подсилване на мускулатурата и възстановяване след физическо натоварване и тренировки.

-аргинин е есенциална аминокиселина, участваща в протеиновия синтез. Под формата на хранителна добавка, L-аргининът се усвоява и използва по-лесно от организма, отколкото когато се консумира като протеин от млечни продукти, месо и риба.

 

L-аргининът играе важна роля в производството на азотен оксид - вещество, което отпуска кръвоносните съдове, като помага за подобряване на притока на кръв. Дефицитът на L-аргинин може да наруши различни клетъчни функции в тялото, включително тези на кръвоносните съдове.

 

L-Arginine на Natural Factors е чудесен избор за хора, които искат да подобрят представянето си в залата, подложени са на високи нива на стрес или на интензивни физически натоварвания.

 

 

Състав:

L-Аргинин (хидрихлорид)        

1000 mg

1000 mg

   (фармацевтичен клас)

 

 

Калций (дикалциев фосфат)       

40 mg

40 mg

 

Микрокристална целулоза, хидроксипропилметил целулоза, стеаринова киселина, обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), магнезиев стеарат (растителен клас), силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

По 1 таблетка дневно.