ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Аргинин 500 mg х 90 V капсули

Natural Factors Л-Аргинин 500 mg х 90 V капсули
Natural Factors Л-Аргинин 500 mg х 90 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1168
30.85лв.
Купи

Natural Factors Л-Аргинин 500 mg

 

 

L-аргинин е аминокиселина, която човешкият организъм е способен да произвежда. Въпреки това, през периоди на боледуване и силен стрес, нуждата от аргинин значително нараства. Аргининът се съдържа в млякото и млечните продукти, месото и рибата.

Аргининът поддържа нормалната сърдечна функция, укрепва имунитета, ускорява периода за възстановяване от болести. L-аргинин повишава производството на азотен окис, който разширява кръвоносните съдове, понижава кръвното налягане и намалява риска от атеросклероза. Аргининът предпазва сърдечно-съдовата система и може да бъде полезен в случаите на  високо кръвно налягане, високи нива на холестерол и др.

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • L-Аргинин (хидрихлорид): 500 mg           
  • Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат  (лубрикант)

 

Приложение:

Л-Аргининът допринася за поддържане на нормални нива на сърдечната функция, имунната система и мускулите. Допринася за нормалния синтез на азотен оксид, вещество, което допринася за нормалното състояние на кръвоносните съдове, на сърдечно-съдовата система и кръвното налягане.

Да се приемат по 4 капсули 3 пъти дневно с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако страдате от сърдечно-съдово заболяване, се консултирайте с Вашия лекар за употреба над 6 седмици!

Преди употреба се посъветвайте се с Вашия лекар, ако страдате от бъбречно заболяване, ако сте подложени на нископротеинова диета, ако страдате от сърдечно-съдово заболяване, ако се опитвате да постигнете високи нива на физическа активност, ако сте бременни или кърмите, ако приемате разредители на кръвта и/или медикаменти за заболявания на сърдечно-съдовата система или за еректилна дисфункция. При някои хора може да се появи стомашно-чревно неразположение. Не използвайте, ако сте прекарали инфаркт на миокарда.