ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули

Natural Factors Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули
Natural Factors Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1170
41.75лв.
Купи

Natural Factors Л-Карнитин 500 mg

 

 

Л-карнитин е аминокиселина, която играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Концентрирана е основно в скелетните мускули, сърцето и черния дроб. Има огромно участие в транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е първата и най-важна стъпка за превръщането на мазнините в енергия. Допринася за постигането на нормално телесно тегло.

Недостигът на L-карнитин може да доведе до невро-мускулни разстройства, мускулна умора, разрушаване на мускулните влакна, сънливост и натрупване на мазнини в черния дроб, сърцето и скелетната мускулатура. Допълнителният прием на L-карнитин, може да бъде от полза при високи нива на липидите, мъжко безплодие, проблеми с периферните съдове, чернодробни и бъбречни проблеми, хронична умора, затлъстяване, отпадналост и др.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • L-Карнитин (Тартарат): 500 mg   
  • Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), силициев диоксид E551, микрокристална целулоза E460(i), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант)

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормални нива на метаболизма на мазнините и енергията. Допринася за поддържане на нормалната физическа активност, особено при спортуващи хора, и за преобразуването на мазнините в енергия.

Да се приемат по 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмите, ако приемате медикаменти, страдате от заболяване или ако Ви е предписано да се подложите на нископротеинова диета. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.