ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Лизин 1000mg x 60 V таблетки

Natural Factors Л-Лизин 1000mg x 60 V таблетки
НОВО
Natural Factors Л-Лизин 1000mg x 60 V таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10287
0.00лв.
Купи

Natural Factors Л-Лизин

Л-лизин на канадската компания Natural Factors e аминокиселина с натурален произход срещу лабиален и генитален херпес, остеопороза и стенокардия. 

Л-лизин е есенциална (незаменима) аминокиселина, която организмът не може да произведе сам. Поради тази причина е необходимо да се набавя чрез храната или хранителни добавки.

Л-лизинът е от важно значение за жизнените процеси в организма. Дефицитът му води до отслабен имунитет и повишен стрес, влияещи на цялостното здраве.

Според проведени клинични проучванията Л-лизин оказва положително влияние за намаляване на хроничните херпеси, чрез инхибиране на вируса на херпес симплекс (HSV), тъй като притежава мощна антивирусна активност. Спомага за намаляване продължителността на заболяването и предотвратяване на репликацията на HSV.

Л-лизин притежава множество положителни ефекти върху организма. Допринася за образуването на колаген, който е ключов фактор в състава на косата, кожата, ноктите и костите. Съдейства за възстановяването на тъканите и изграждането на белтъчини в мускулите, участва в производството на хормони и ензими и подпомага усвояването на калция, като намалява загубата му чрез урината.  

 

Радвайте са на силен имунитет, защита от вируси, здрави кости и мускули, прилив на енергия чрез висококачествения Л-лизин на Natural Factors.

 

 

Състав:

 

  • Л-Лизин (хидрихлорид) 1000 mg

 

Микрокристална целулоза, стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), магнезиев стеарат (растителен клас), силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

За възрастни над 18 г.: По 1 таблетка 1-3 пъти дневно.