ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Тирозин 500 mg х 60 V капсули

Natural Factors Л-Тирозин 500 mg х 60 V капсули
Natural Factors Л-Тирозин 500 mg х 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1173
24.65лв.
Купи

Natural Factors Л-Тирозин 500 mg

 

 

L-тирозинът е неесенциална аминокиселина, която влиза в състава на протеините в тялото. Тя е необходима за протеиновия синтез и действа като прекурсор на няколко важни съединения, включително тироксин и меланин, както и на невротрансмитерите допамин и норепинефрин.

Установено е, че дефицитът на допамин и норепинефрин, води до неврологични нарушения, включително нарушено внимание, проблеми с паметта, разстройства на настроението, депресивни или тревож ни състояния и др.

L-тирозин намалява усещането за умора, нормализира кръвното налягане, подобрява паметта и когнитивните способности.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • L-Тирозин: 500 mg         
  • Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), дикалциев фосфат дихидрат E341(ii), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант), силициев диоксид E551

 

Приложение:

Л-Тирозинът е аминокиселина, която допринася за поддържане на нормалното състояние на нервната система, концентрацията и за нормалното състояние на организма при физически и психически стрес.

Да се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно.

Забележка: Да се използва при необходимост. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.