ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули

Natural Factors Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули
Natural Factors Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1221
30.10лв.
Купи

Natural Factors Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg 

Н-Ацетил-Л-Цистеин има мощно антиоксидантно действие и предпазва черния дроб от токсичност. Допринася за извеждането на метаболити на тежки лекарства и тежки метали от организма, включително живак, арсен, олово и др.

  • При нарушени функции на дихателната система: укрепва дихателната система и допринася за разпадането и изтъняването на слузта в белите дробове. Намалява риска от рецидивиране на кашлицата при по-студено време, грипна епидемия, злоупотреба с цигари и др. Намалява пристъпите на кашлица и облекчава дишането.
  • В подкрепа на нормалното функциониране на черния дроб
  • При завишени нива на кръвната захар (хипергликемия): насърчава синтеза на глутатион – много важен клетъчен антиоксидант. Допринася за намаляване на вредните последствия при хипергликемия.

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • N-Ацетил-L-Цистеин: 500 mg               
  • Оризова пудра, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат  (лубрикант)

 

Приложение:

Н-Ацетил-Л-Цистеинът е антиоксидант, който допринася за поддържане на оптимални нива на имунната система и предпазва от оксидативен стрес.

По 1 капсула 2-3 пъти дневно. Като антиоксидант: по 1 капсула дневно. Да се приема с храна, богата на протеини/белтъчини.

Забележка: Да не се използва за период по-дълъг от 24 седмици. Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако приемате нитроглицерин или антибиотици. Не използвайте, ако сте алергични към ацетилцистеин, ако сте бременни или кърмещи. Консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от Цистинурия. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.