ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Папая Eнзими с Амилаза и Бромелаин х 60 дъвчащи таблетки

Natural Factors Папая Eнзими с Амилаза и Бромелаин х 60 дъвчащи таблетки
Natural Factors Папая Eнзими с Амилаза и Бромелаин х 60 дъвчащи таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1229
13.10лв.
Купи

Natural Factors Папая Eнзими с Амилаза и Бромелаин срещу подут корем и стомашни проблеми

 

Папая ензими с амилаза и бромелаин предлага високо ефективна комбинация от протеолитични ензими папаин, амилаза и бромелаин. Вкусните дъвчащи таблетки са отличен източник на ензими, подпомагащи разграждането на храната. Оказва мощно противовъзпалително и имуностимулиращо действие, и намалява риска от инфекции. Спомага за разграждането на въглехидратите в процеса на храносмилането и влияе върху нивата на глюкоза в кръвта.

Препоръчва се при нарушено храносмилане, хранителни алергии, невъзможност за пълно усвояване на протеините, газове, тежест в стомаха и др. Притежава силни противовъзпалителни и антибиотични свойства, и оказва контрол върху алергичните реакции. Потиска апетита, подпомага редукцията на теглото, подсилва имунитета.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 дъвчащи таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Папаин (от плод на папая): 300,000 USP*    
  • Амилаза (от дрождите Aspergillus oryzae): 500 SKBU*        
  • Бромелаин (от стебло на ананас): 32,000 PU*   
  • Декстроза, фруктоза, натурален оранжев оцветите  (от анато), алма, лимонена киселина, папая (аромат), растителен клас магнезиев стеарат  (лубрикант)

*USP, *PU, *SKBU – ензимни единици

 

Приложение:

Храносмилателните ензими Папаин, Амилаза и Бромелаин допринасят за поддържане на нормалното функциониране на  храносмилателната система.

За възрастни: Да се приема по 1 таблетка 3-4 пъти дневно с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.