ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors ПиЕс-АйКю Памет 498 mg х 60 софтгел капсули

Natural Factors ПиЕс-АйКю Памет 498 mg х 60 софтгел капсули
Natural Factors ПиЕс-АйКю Памет 498 mg х 60 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3946
36.60лв.
Купи

Natural Factors ПиЕс-АйКю Памет 498 mg 

 

Естествен продукт за подобряване на паметта и концентрацията.

Нарушенията на когнитивните способности много често са резултат от напредването на възрастта, преумора или прекомерен стрес в ежедневието. Едва ли има човек, който никога през живота си не се е сблъсквал с подобни проблеми – убягване на думи, трудно присещане за имената на познати хора, временно забравяне на важна информация…  Но когато тези и подобните на тях симптоми се превърнат в тенденция, то човек трябва да предприеме мерки възможно най-бързо, за да не се задълбочи състоянието му.

Лесно забравяне, обърканост, затруднена или почти невъзможна концентрация, прекомерна расеяност… – ако всичко това ви се случва все по-често напоследък, е време да се погрижите за себе си!

Пиес ай Кю Памет е продукт, специално разработен в подкрепа на нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Подходящ е както за млади хора с активен и напрегнат начин на живот, които искат да подобрят фокуса и концентрацията си, така и за по-възрастните, при които проблемът е възрастово обусловен.

Пиес ай Кю Памет допринася за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване. Оказва благоприятно влияние върху мисловната дейност и логическото мислене, речта, възприятията и др.

Пиес ай Кю Памет подпомага адаптацията към стреса и води до подобряване на реакциите и координацията.

Пиес ай Кю Памет благоприятства емоционалната стабилност и стабилизира настроението.

Пиес ай Кю Памет е натурален продукт с много високо качество. Източник на комбинация от незаменими мастни киселини и фосфолипиден комплекс, които поддържат нормалното психично и умствено състояние.

Синергичното действие на компонентите в Пиес ай Кю Памет подпомага правилното функциониране на централната нервна система и благоприятства мозъчната дейност.

 

Състав в 1 капсула:

 

Активни съставки:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Лецитин от слънчоглед (семена) ,обогатен с  Фосфатидилсерин, от койтоФосфатидилсерин (PS) – 25 mg
Съдържа още: Фосфатидилхолин (PC),Фосфатидилинозитол (PI) и Фосфатидилетаноламин (PE)
138 mg   1380 mg
Масло от риба тон, от което: Докозахексаенова киселина(DHA) – 50 mg Ейкозапентаенова киселина (EPA)- 10 mg200 mg    2000 mg    
Масло от вечерна иглика (семена), от което: гама-линоленовата киселина(GLA) – 15 mg, Линоленова киселина (ALA) – 97 mg150 mg1500 mg
Витамин Е (D-алфа токоферол10 mg100 mg

 

Други съставки:

софтгел капсула (желатин, глицетин, пречистена вода), слънчогледово масло.

 

Начин на употреба:

По 4 софтгел капсули  сутрин и по 3 софгел капсули обед и вечер, с храна.