ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Пикногенол 25 mg х 60 капсули

Natural Factors Пикногенол 25 mg х 60 капсули
Natural Factors Пикногенол 25 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1230
74.90лв.
Купи

Natural Factors Пикногенол / Екстракт от кора на бор 25 

 

Пикногенол 25 mg е източник на биологично активни вещества с мощно антиоксидантно и противовъзпалително действие, които имат изключително благоприятен ефект върху клетъчните мембрани.  Допринася за възстановяване на нормалното кръвообращение, укрепва капилярите и стените на кръвоносните съдове. Спомага за поддържане на кръвното налягане, особено систоличните стойности, в допустими граници. Благоприятства функцията на тромбоцитите. Има благоприятен ефект върху стойностите на кръвната захар. Препоръчва се и при запушване на артериите, намалява риска от наслагвания по стените на кръвоносните съдове. Спомага за намаляване на риска от образуване на кръвни съсиреци, без да увеличава риска от кървене, какъвто ефект имат някои медикаменти.

Приема се при нарушено кръвообращение, разширени вени, крампи, външни и вътрешни хемороиди. Подходящ за хора със статични, седящи професии.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Pycnogenol ®: 25 mg         
    Екстракт от кора на бор French Maritime /pinus maritime/  Доставяйки минимум 15 mg (65 – 75%) процианиди
  • Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, кръвоносните съдове и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Да се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.