ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули

Natural Factors Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули
Natural Factors Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1244
23.60лв.
Купи

Natural Factors Соя изофлавони Комплекс при менопауза 50 mg 

 

Соя изофлавони комплекс е натурален продукт, който облекчава симптомите при жени в перименопауза и менопауза. Притежава общоукрепващо действие, поддържа жизнения тонус. Подкрепя функционирането на женската полова система и спомага за възстановяването на естествения хормонален баланс преди, по време на и след менопаузата.

Соя изофлавони комплекс спомага за намаляване нивата на холестерола и триглицеридите, и поддържането на еластичността на кръвоносните съдове. Редуцира риска от намаляване на костната маса и плътност, и увреждане на костната структура.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Соя изофлавони: 50 mg 
    Екстракт от соеви зърна, от който:         
    Общо изофлавонови агликони: 13.8 mg  
    Генистеин/ генистин: 2.2 mg  
  • Микрокристална целулоза, желатин (капсула), растителен магнезиев стеарат.

 

Приложение:

Оказва много благоприятно въздействие върху общото здравословно състояние и външния вид на жената. Те намаляват опакванията, свързани с менопаузата и въздействат силно антиоксидантно.

За облекчаване на симптомите на менопауза за жени в мено- и постменопауза: по 7 капсули на ден. Направете пауза от няколко часа между приемите.
За намаляване на загубата на минерали в костите при жени в постменопауза: по 6 капсули на ден. За добър ефект продуктът се приема повече от 6 месеца.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.