ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka™ 200 mg х 30 софтгел капс.

Natural Factors Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka™ 200 mg х 30 софтгел капс.
Natural Factors Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka™ 200 mg х 30 софтгел капс.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3962
94.25лв.
Купи

Natural Factors Убиквинол Активен коензим Q10 Kaneka™ 200 mg 

 

Убиквинол активен коензим Q10 Kaneka™ ефективно стимулира енергообмена в клетките, особено в тъканите с високи енергийни нужди като сърцето.

АТФ (аденозин три фосфат) е основната енергийна, най-лесно усвоима и универсална форма на клетъчна енергия в човешкото тяло. Активният коензим Q10 участва в синтеза, образуването и усвояването на АТФ, и подпомага снабдяването на всички тъкани и органи с енергия.

Подпомага сърдечната, бъбречната и чернодробната функции

Прякото участие на активния коензим Q10 в енергообмена го прави много ценен. Той възстановява енергията и жизнеността на мускулната тъкан, както и на други енергоемки органи – бъбреците, черния дроб, сърцето и мозъка.

Проучвания показват, че убиквинол осигурява ползи при сърдечна недостатъчност. Той активно участва в оптимизирането на сърдечната функция особено, когато тя е затруднена поради сърдечни заболявания.

Убиквинол – надеждна подкрепа и при лечение със статини

Медикаментите, изчерпващи коензим Q10

Подходящ избор при хора, приемащи лекарства от групата на статините (понижаващи холестерола), чиято употреба води до изчерпване на коензим Q10. Това е и причината за най-честата нежелана реакция от приема на статини – мускулна слабост, болка и дискомфорт. В проучване, се посочва, че добавянето коензим Q10 намалява изявата на тази симптоматика.

Мощен антиоксидант

За красива и свежа кожа

Енергизиращите свойства на продукта не се изчерпват само с изброените до тук ползи, а включват и енергизиращия кожата антиейджинг ефект. Заедно с богатия състав на лененото масло, което добавя също антиоксидантен и най-вече подхранващ ефект върху кожата и косата, комбинацията е много успешна.

Антиоксидантното действие на убиквинол е полезно както за кожата, така и за всички останали тъкани. Така се елиминират вредни агенти от тялото наречени свободни радикали.

Убиквинол и органично ленено масло

Префектна комбинация за здраво сърце

Освен активния коензим Q10, в състава на продукта влиза и органично ленено масло, източник на омега-3, -6 и -9 мастни киселини.

Омега-3, -6 и -9 понижават нивата на триглицеридите в кръвта и подобряват еластичността на артериалните стени, която с годините намалява. В допълнение, ненаситените мастни киселини подпомагат хормоналното здраве.

Коензим Q10 (Убиквинол) на канадската компания Natural Factors е патентован от японската фирма Kaneka, която произвежда най-чистия, висококачествен коензим Q10 в света.

Коензим Q10 е витаминоподобно вещество с широкоспектърни ползи за човешкото здраве. Неговата биологично активна форма е убиквинола, който се произвежда от човешките клетки. Като един от най-мощните антиоксиданти, убиквинол има жизненоважна роля за сърдечно-съдовата система, мозъчната дейност и неврологичните функции.

  • Подпомага сърдечно-съдовата система.
  • Предотвратява тежкия дефицит на убиквинол, предизвикан от прием на статини и бета-блокери.
  • Поддържа здравословни нива на триглицеридите в кръвта.
  • Елиминира свободните радикали и защитава клетките от оксидативен стрес.
  • Подобрява метаболизма и производството на енергия.
  • Стимулира имунитета.
  • Подпомага мозъчната дейност.

Продуктът на Natural Factors – Убиквинол активен коензим Q10 Kaneka™ доставя висококачествен убиквинол, патентован от японската компания Kaneka.

Убиквинолът в продукта е комбиниран с органично ленено масло. То е източник на най-важните ненаситени мастни киселини омега-3, 6 и 9, перфектно допълващи ефектите на коензим Q10 (убиквинол)

 

Състав в 1 капсула:

 

Активни съставки:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Активен Коензим Q10 Убиквинол ( Kaneka™Q+), (микроорганизми)200 mg200 mg
Ленено масло  Органик  /linum usitatissimum/ (семена)340 mg340 mg

 

Други съставки:

Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), жълт пчелен восък, слънчогледов  лецитин (не – ГМО), средноверижни триглицериди (кокосова палма), соев лецитин.

 

Начин на употреба:

по 1 капсула дневно.