ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Ултимат Либидо 221 mg х 90 капсули

Natural Factors Ултимат Либидо 221 mg х 90 капсули
Natural Factors Ултимат Либидо 221 mg х 90 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1250
84.75лв.
Купи

Natural Factors Ултимат Либидо 221 mg

 

Ултимат либидо е природен стимулатор на мъжката полова сила и афродизиак с мощно въздействие върху либидото, способността за достигане на ерекция и оплодителната способност.

Ултимат либидо засилва сексуалното желание у мъжа. Има невростабилизиращо действие, намалява усещането за стрес и успокоява нервната система. В резултат, мъжът се чувства силно предразположен към секс.

Насърчава достигането на стабилна и продължителна ерекция, без рискове от настъпване на потенциално опасната за здравето постоянна ерекция (приапизъм), при която пенисът не може да се върне в отпуснато състояние. Съкращава периода между настъпване на последователни ерекции.

Благоприятства предаването на сетивните нервни импулси от ерогенните области до гръбначния и главния мозък, и обратно – към моторните неврони. Благодарение на това оргазмите стават по-качествени и интензивни, а случаите на преждевременна еякулация – сведени до минимум.

Спомага за увеличаване на броя и подвижността на сперматозоидите, като подобрява оплодителната им способност и понижава риска от предаване на мутации (анти-генотоксичен ефект).

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Тонгкат Али 100:1 Екстракт:  83 mg           
  • Епимедиум  40:1 Екстракт (лист,  стебло): 84 mg         
  • Дамяна /пудра/ (лист): 50 mg          
  • Цинк (HVP* хелат): 3.3 mg            
  • BioPerine®  Черен пипер/Piper nigrum/: 0.83 mg          
  • Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), магезиев стеарат, силициев двуокис.

 

Приложение:

Природен афродизиак! Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция.

Да се приема по 1 капсула 3 пъти дневно с храна. При прием на други медикаменти, да се приема няколко часа преди или след приема им.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.