ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS ACAIRICH SUPER STRENGTH ACAI BERRY CONCENTRATE / АКАЙ 500МГ КАПС. Х90

NATURAL FACTORS ACAIRICH SUPER STRENGTH ACAI BERRY CONCENTRATE / АКАЙ 500МГ КАПС. Х90
NATURAL FACTORS ACAIRICH SUPER STRENGTH ACAI BERRY CONCENTRATE / АКАЙ 500МГ КАПС. Х90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: N144
35.10лв.
Купи

NATURAL FACTORS ACAIRICH SUPER STRENGTH ACAI BERRY CONCENTRATE / АКАЙ 500МГ КАПС. Х90

Акай 500 mg X 90 капсули – естествен антиоксидант за отслабване

При слаба имунна защита и преждевременно стареене.

Повече за Акай:

Отслабен имунитет и отпадналост. Често главоболие и проблеми със зрението. Сърдечно-съдови болести, висок холестерол, нарушено кръвообращение… Лошо храносмилане и безсъние. Състарена кожа. Тези симптоми показват, че количеството свободни радикали в тялото е многократно завишено, вследствие на което клетките и тъканите се увреждат, а процесите на стареене се ускоряват. Единствените ефикасни средства, които „обезвреждат“ свободните радикали и цялостно подмладяват организма, са антиоксидантите.

Акай е източник на източник на мощен екстракт от акай бери, който оказва мощно антиоксидантно въздействие върху целия организъм. Силно концентрираните антиоксидантни съединения в продукта забавят стареенето и стопират процеса на преждевременно стареене.В резултат от това, рискът от развитие на хронични и невродегенеративни заболявания значително намалява; подобрява се сърдечната дейност и кръвообращението, а нивата на „лошия“холестерол са под контрол; теглото започва да се нормализира, защото тялото вече не задържа толкова мазнини; кожата е регнерирана и изглежда по-млада; тонусът и енергията се възстановяват напълно.

Акай бери е плодът с една от най-високите висока ORAC стойности (капацитет за поглъщане на свободните радикали). Високата ефикасност на екстракта от акай в продукта на Natural Factors, е гарантирана от специалния EnviroSimpex® метод, който напълнозапазва качеството на суровите продукти по време на прецизната им обработка!

Всяка капсула осигурява 500 mg екстракт от organic плодове (AcaiRich®), стандартизиран до 0,15% цианидин-3-глюкозид. Това е една от най-високите концентрации, която съществува на пазара.

AcaiRich® – стандартизираният екстракт от органично отглеждани плодове на акай, осигурява пълния спектър полифеноли, включително антоцианини, известни с мощното си профилактично действие срещу множество заболявания.

Не съдържа захар, консерванти и изкуствени оцветители!

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Акай екстракт от плод с концентрация 4:1, стандартизиран до 0.15% цианиди-3-глюкозид500 mg500 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)7.5 mg7.5 mg

Други съставки: Oризово нишесте, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), магнезиев стеарат (от растителни източници), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Нето тегло:  58 g

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: По 1 капсула дневно, с храна.

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма, стомашно-чревния тракт и  кръвообръщението, както и за поддържане на нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.