ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg x 46 V капсули

Natural Factors BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg x 46 V капсули
Natural Factors BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg x 46 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3777
66.70лв.
Купи

Natural Factors BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg

Иновация в грижата за кожата, косата и ноктите! Съдържа силиций – „минерал на красотата” и топ съставка в много продукти срещу косопад, състарена кожа и чупливи нокти! Силицият в BioSil™ е под формата на ортосилициева киселина, стабилизирана с холин. Холин-стабилизираната ортосилициева киселина е най-бионаличната форма на силиций, която максимално се оползотворява от тялото.

Ортосилициевата киселина в BioSil™ е патентована като ch-OSA® – клинично изпитана съставка! Клинично доказано е, че ch-OSA® активизира фибробластите – клетките, генериращи колаген, и задейства естествения колагенов синтез! Колагенът е основният структурен протеин, отговорен за поддържането на гладка кожа, гъста и еластична коса, и здрави нокти.

Повече за BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg:

В младостта тялото разполага с изобилие от колаген – ето защо в този период от живота кожата е стегната и нежна, а косата и ноктите са в перфектно състояние. След 21-годишна възраст производството на колаген намалява с 1% на година. След трийсетте загубата на колаген става все по-интензивна и започва да личи отвън – кожата се отпуска и набръчква, косата изтънява и оредява, нокътната плочка се уврежда, цветът й се променя, здравината й отслабва. С годините се забавя и образуването на други два белтъка – кератин и еластин.

BioSil™ допринася за възстановяване нормалното състояние на кожата, косата и ноктите, като помага на тялото сам? да възстанови синтеза на колаген, еластин и кератин. Допълнителни бонус ползи на силиция са, че има укрепващ костите и зъбите ефект. Силицият, също както и витамин К2, насочва калция към правилните места – костите и зъбите, и предотвратява натрупването му в меките тъкани.

 

Подходящ при:

  • отпусната кожа, изгубила естествената си свежест; бръчки и фини линии;
  • проблемна кожа с акне;
  • косопад; изтъняване на косъма; суха и изтощена коса; прекомерна употреба на стилизиращи продукти, често боядисване; топлинна обработка;
  • меки и чупливи нокти, които растат бавно;
  • предменопауза и менопауза, повишен риск от остеопороза.

 

Състав в 1 капсула:

 

Активни съставки:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Силиций (холин стаблизирана ортосилициева киселина)6 mg12 mg
Холин (холинов хлорид)112 mg224 mg

 

Други съставки:

Микрокристална целулоза, растителна капсула (целулоза, пречистена вода), пречистена вода.

 

Начин на употреба:

За възрастни: По 2 капсули дневно.