ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х46

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х46
NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х46
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: N009
59.50лв.
Купи

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х46

BioSil™ Коса, кожа и нокти X 46 капсули – естествен нутрикозметичен продукт.

Грижа за красотата от ново поколение! Съдържа силиций – минерал с невероятни ефекти върху кожата, косата и ноктите – насърчава синтеза на колаген! С цел оптимална абсорбция и видим ефект, силицият в продукта BioSil™ е под формата на ортосилициева киселина, стабилизирана с холин – ch-OSA®.

ch-OSA® е клинично изпитана, патентована съставка, с доказано въздействие върху фибропластите – клетките, които произвеждат колаген. След 30-годишна възраст естественият синтез на колаген в тялото се забавя – процес, който води до отпускане на кожата, поява на бръчки и фини линии, влошено състояние на косата и ноктите.

Eто как действа BioSil™ Коса, кожа и нокти:

Чрез въздействието си въху фибробластите – клетките, изграждащи междуклетъчното вещество на съединителната тъкан, ch-OSA® активизира естественото производство на колаген в организма и по този начин допринася за:

  • освежаване на кожата, намаляване на фините линии и бръчките, възстановяване еластичността на кожата;
  • защитата на кожата от стареене в резултат от излагане на UV-лъчи;
  • укрепването на косъма и намаляване загубата на коса;
  • заздравяването на ноктите и ускоряване на растежа им;
  • подпомагане състоянието на костите при жени в предменопауза и менопауза и повишен риск от остеопороза.

Силицият в BioSil™ е под формата на ортосилициева киселина – супер бионалична форма на силиций, която се абсорбира отлично от организма.

Холинът, включен във формулата на BioSil™ е естествено, аминоподобно съединение. То улеснява транспортирането на ортосилициевата киселина към фибробластите и други клетки – остеобластите в костите и хондропластите в ставите, където активизира ензимите, отговорни за колагеновия синтез.

Допълнителна полза на силиция е въздействието му върху костите. Силицият намалява риска от отлагането на калция в меките тъкани и последваща атеросклероза, и подпомага натрупването му в зъбите и костите. Съвременни изследвания показват, че силицият е особено полезен за жени след 45-годишна възраст, в периода на предменопауза или менопауза. Силицият допринася за намаляване на рииска от остеопороза или може да облекчи симптомите, когато процесът на изтъняване на костите вече е стартирал.

BioSil™ е продукт на Preffered nutrition (част от Natural factors, Canada). Продуктите на Preffered nutrition са сертифицирани от Health Canada и имат ISURA сертификат, който удостоверява, че не съдържат ГМО, замърсители, тежки метали и др. Суровините са прецизно тествани – ако не отговарят на най-високите стандарти, не се влагат в продуктите! Предприятията за производство, които използва Preffered nutrition са съобразени с изискванията за Добри производствени практики.

BioSil™ е подходящ за жени и мъже!

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Силиций (холин стаблизирана ортосилициева киселина)6 mg12 mg
Холин (холинов хлорид)112 mg224 mg

Микрокристална целулоза, растителна капсула (целулоза, пречистена вода), пречистена вода.

Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, глутен или ГМО.

Хранителна добавка, 46 V-капсули

Нето тегло: 20 g

Дозировка и приложение

Приложение: Ортосилициевата киселина /Силиций/ стимулира организма самостоятелно да  образува колаген. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.