ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х90

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х90
NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: N010
112.10лв.
Купи

NATURAL FACTORS BIOSIL HAIR, SKIN, NAILS / КОСА, КОЖА И НОКТИ 118МГ КАПС. Х90

BioSil™ Коса, кожа и нокти x 90 капсули – нутрикозметичен продукт за красота.

Пробив в грижата за кожата, косата и ноктите! BioSil™ е източник на силиций – известният минерал на красотата и топ компонент в най-модерните продукти за гладка кожа, жизнена коса и здрави нокти! За да се усвои оптимално от организма, силицият в продукта е под формата на холин-стабилизирана ортосилициева киселина (ch-OSA®).

ch-OSA® – ортосилициевата киселина, стабилизирана с холин в продукта BioSil™ е патентована, клинично изпитана съставка. Тя включва в действие фибробластите – клетките, произвеждащи колаген и поддържа нормалния колагенов синтез в тялото. След трийстата година от живота производството на колаген започва рязко да намалява. Това е главна причина за появата на бръчки и отпускане на кожата и други признаци на стареенето.

Ето как действа BioSil™ Коса, кожа и нокти 118 mg:

Ефекти на BioSil™:

  • допринася за възстановяване нормалното състояние на кожата при наличие на бръчки и фини линии, намалена еластичност, похабен вид;
  • осигурява защита срещу фотоиндуцираното стареене, предизвикано при излагане на слънце;
  • има положителен ефект при акне, зачервявания и др.;
  • спомага за укрепването на косъма и намалява косопада;
  • съдейства за възвръщане здравината на нокътната плочка;
  • благоприятства костите, особено при жени в предменопауза и менопауза и повишен риск от остеопороза.

Защо силицият в BioSil™ е под формата на ортосилициева киселина? Защото това е най-бионаличната форма на силиций, която се отличава с оптимална степен на усвояване.

Защо в състава на BioSil™ е включен и холин? Холинът е естествено хранително вещество, което стабилизира ортосилициевата киселина и улеснява транспортирането й към “целевите клетки”: фибробластите в кожата, остеобластите в костите и хондропластите в ставите, където активира ензимите, необходими за производството на колаген;  към черния дроб, където подпомага производството на пролин – важна аминокиселина, част от структурата на колагена.

Силицият е полезен и за костите! Този минерал има изключително важно значение за здравето на костите, защото регулира „движението” на калция в тялото – не му позволява да се натрупва в меките тъкани и го насочва там, където му е мястото – към костите и зъбите.

BioSil™ може да се използва от жени и мъже. Продуктите на Preffered nutrition (част от Natural factors, Canada)  са сертифицирани от ISURA – това гарантира, че не съдържат ГМО, замърсители, тежки метали и др. Суровините, които се влагат в тях се тестват за чистота, безопасност и биоактивност, и в случай, че не отговарят на най-високите стандарти, не се използват. Всички продукти се произвеждат в обекти, съобразени с изискванията за Добри производствени практики. Сертифицирани са от Health Canada.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Силиций (холин стаблизирана ортосилициева киселина)6 mg12 mg
Холин (холинов хлорид)112 mg224 mg

Микокристална целулоза, растителна капсула (целулоза, пречистена вода), пречистена вода.

Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, глутен или ГМО.

Хранителна добавка, 90 V-капсули

Нето тегло: 36 g

Дозировка и приложение

Приложение: Ортосилициевата киселина /Силиций/ стимулира организма самостоятелно да  образува колаген. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.