ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS BLUE RICH BLUBERRY CONCENTRATE / СИНЯ БОРОВИНКА СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500МГ СОФТГЕЛ КАПС. Х180

NATURAL FACTORS BLUE RICH BLUBERRY CONCENTRATE / СИНЯ БОРОВИНКА СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500МГ СОФТГЕЛ КАПС. Х180
NATURAL FACTORS BLUE RICH BLUBERRY CONCENTRATE / СИНЯ БОРОВИНКА СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500МГ СОФТГЕЛ КАПС. Х180
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: N408
75.30лв.
Купи

NATURAL FACTORS BLUE RICH BLUBERRY CONCENTRATE / СИНЯ БОРОВИНКА СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500МГ СОФТГЕЛ КАПС. Х180

Синя боровинка супер концентрат BlueRich® – висококонцентриран екстракт с мощен ефект върху зрението, сърдечно-съдовата система и когнитивната функция.

 • Поддържа остротата на зрението при нощни условия („кокоша слепота“) и нарушения в кръвоснабдяването на ретината.
 • Допринася за забавяне прогресията на катарактите и макуларната дегенерация.
 • Намалява напрежението в очите при дейности, които натоварват зрението.
 • Може да намали риска от свързаната със захарния диабет ретинопатия, при която се уврежда очното дъно (ретина).
 • Поддържа здравословните нива на холестерола и на кръвното налягане.
 • Намалява риска от развитие на атеросклеротични промени във венозните и артериалните съдове.
 • Повлиява благоприятно фокуса и паметта.
 • Осигурява защита срещу свободните радикали, които ускоряват преждевременното стареене.
 • Спомага за намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища.

Екстрактът от синя боровинка на Natural Factors е стандартизиран до високи нива на антоцианини – пигменти от класа на флавоноидите, на които някои растения дължат наситените си цветове.

Антоцианините са биоактивните вещества, съдържащи се в синята боровинка, които подобряват зрението, балансират нивата на кръвната захар и холестерола, и поддържат мозъчната функция.

Освен че действат като мощни антиоксиданти и противодействат на свободните радикали, антоцианините проявяват мощни противовъзпалителни, антивирусни и антибактериални свойства. Те помагат при различни състояния, включително увреждане на зрениетовисоко кръвно налягане, настинки и инфекции на пикочните пътища, и др.

Предимства на патентования екстракт BlueRich® на Natural Factors пред други екстракти от синя боровинка.

 • Има високо съдържание на антоцианини. Благодарение на високата концентрация антоцианини се поддържа целостта на капилярите, намаляват се уврежданията, които свободните радикали предизвикват и се стимулира притока на кръв чрез подобряване тонуса на гладката мускулатура на кръвоносните съдове.
 • Има мощна антибактериална активност. Възпрепятства прикрепянето на бактериите към стените на пикочните пътища и намаляват риска от инфекции като цистит.
 • Антоцианините, до които е стандартизиран BlueRich® имат висока ORAC стойност (капацитет за поглъщане на кислородните радикали). BlueRich® ефективно противодейства на осидативното увреждане на клетките, което отключва редица болести, ускорява процесите на стареене и уврежда зрението.
 • Извлечен е чрез нискотемпературния метод EnviroSimplex®. Специалният метод на екстракция осигурява най-високите нива на ключовите фитонутриенти, открити в синята боровинка и напълно запазва биологичната им активност.
 • Извлечен от висококачествени суровини. Растенията, от чиито плодове е извлечен BlueRich® се отглеждат в Канада по методите на екологичното земеделие.
 • BlueRich® е 100% чист екстракт. Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители и захар!
 • 2 софтгел капсули осигуряват еквивалента на ¼ чаша пресни боровинки. BlueRich® е добър източник на антоцианини, витамините А, В, С и Е, минерали като цинк, мед и магнезий, и други фитонутриенти.

Изберете висококачествения екстракт BlueRich® и се наслаждавайте на ползите на синята боровинка през цялата година! За да си осигурите оптимална антиоксидантна защита, вземете екстракта BlueRich® на Natural Factors и се уверете в доказаното канадско качество!

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Синя боровинка  BlueRich® концентрат 36:1 , (плод), (2.5-5%- 500 mg антоцианини)500 mg4500 mg

Ленено масло органик, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 180 софтгел  капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за нормалната функция на зрението, микрокръвообръщението и съединителната тъкан. Антиоксидант. Допринася за поддържане на клетъчното здраве.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лека преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 3 софтгел капсули 1-3 пъти дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.