ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS ECHINAMIDE / ЕХИНАМИД СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС 30МЛ

NATURAL FACTORS ECHINAMIDE / ЕХИНАМИД СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС 30МЛ
NATURAL FACTORS ECHINAMIDE / ЕХИНАМИД СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС 30МЛ
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: N262
43.70лв.
Купи

NATURAL FACTORS ECHINAMIDE / ЕХИНАМИД СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС 30МЛ

Ехинамид /спрей за гърло с прополис/ съчетава имуностимулиращото действие на сертифицирания патентован комплекс от ехинацея – Еchinamide® с благоприятния ефект при инфекции на горните дихателни пътища на прополиса, женско биле, плод от форсития, кора на червен бряст, карамфил, смола от смирна и корен от голдънсийл.

Ехинамид /спрей за гърло с прополис/ съдържа уникално съединение, специално разработено да подпомогне имунната система да се пребори с вирусни инфекции на горните дихателни пътища.

Echinamide® е патентовано, стандартизирано съединение. Произведено е от специално подбрани свежи органични цветове, листа, стъбла и корени от Echinacea purpurea, чрез високо технологичен процес за извличане  на основните биологично активни съединения. В лабораторни данни се доказва, че Echinamide®  гарантира максимална активност за подпомагане на имунната система в идентифицирането, неутрализирането и елиминирането на вирусите по-бързо.

Ехинамид спрей – комплексна натурална подкрепа при проблемно гърло

Успокоява кашлицата, облекчава болката

Този спрей за гърло комбинира действието на няколко билки, спомагащи за естествена борба с инфекциите на гърлото, както и за успокояване и лубрикиране при сухота в устата и гърлото.

 • Прополис. Прополисът има антибактериално действие и е използван в традиционната медицина като средство за подсилване на имунитета. Облекчава симптомите при инфекции на горните дихателни пътища.
 • Женско биле. С основна активна съставка глициризин. Той намира широко приложение като натурален подсладител, но същевременно се препоръчва при проблеми с горните дихателни пътища. Смята се,че подпомага образуването на естествения защитен мукозен слой. Доказана е антивирусна активност, която се обяснява с вероятна стимулация на ендогенни вирусни защитни механизми.
 • Форсития плод. Намира приложение в традиционната китайска медицина като антивирусно средство, особено подходящо при възпалено гърло, тонзилити и други респираторни инфекции.
 • Кора от червен бряст. Съдържа слузесто вещество, което не се разгражда от храносмилателния тракт, полепва по гърлото и го предпазва от изсушаване. Няколко проучвания доказват благоприятното му действие при суха кашлица и други възпаления на горните дихателни пътища.
 • Корен от голдънсийл. Показва редица полезни ефекти, но най-често се комбинира с други билки за увеличаване на ефективността им. Най-редовна е комбинацията с ехинацея.
 • Карамфил, смирна и натурални аромати на ягода и черна череша. Гарантират страхотен и свеж дъх.

Ехинамид /спрей за гърло с прополис/ е орален спрей с подсилващ имунитета патентован екстракт от ехинацея, антибактериален прополис и други естествени билки, предназначени да допринесат за нормалното състояние на устната кухина, горните дихателни пътища и освежаване на дъха.

Ехинамид /спрей за гърло с прополис/е особено подходящ при:

 • Раздразнено и възпалено гърло
 • Сухота в устата
 • болезнено гърло
 • дразнене при преглъщане
 • сухота в гърлото и устата
 • лош дъх

Съставки:                         

Ехинамид® 1 доза/впръскване/0.06 ml осигурява:   

 - Патентована смес: Ехинацея Органик /Echinacea purpurea/ - Свеж екстракт от цвят и корен  (с високо съдържание на амиди и полизахариди)

 - Женско биле, форсития плод, червен бряст кора, карамфил, прополис, смирна смола, голдънсий корен).

Алкохол от житно-зърнени култури, глицерин, натурални аромати (ягода, бойзенова ягода, черна череша).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди.

Хранителна добавка, 30 ml

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за нормалното състояние на устната кухина и горните дихателни пътища.

Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: да се впръсква по 2-3 пъти дневно в устата, при нужда.

Съхранение: на място недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.