ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Gastro Assist® х 60 v капсули

Natural Factors Gastro Assist®  х 60 v капсули
Natural Factors Gastro Assist® х 60 v капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3790
128.65лв.
Купи

Natural Factors Gastro Assist® мастикс, цинков Л-карнозин, лайка

 

Спомага за предотвратяване на симптоми свързани със стомашно-чревния тракт, като диария, запек, подуване на корема, газове и киселини.
Предпазва лигавицата на стомаха и червата.
Насърчава здравата имунна система и чревна микрофлора.
Gastro Assist® (Мастикс, Цинков Л-карнозин, Лайка) на Natural Factors е синергична формула, която ефикасно облекчава симптомите на възпалителни състояния на стомашно-чревния тракт.

В състава на Gastro Assist® (Мастикс, Цинков Л-карнозин, Лайка) присъстват два пробиотика - Bifidobacterium longum subs. Longum (BB536®) и Saccharomyces boulardi. BB536® е един от най-тестваните и ефективни пробиотични щамове в световен мащаб. Клинично доказано е, че повишава нивата на полезните бактерии в червата, спомага за нормалната функция на стомашно-чревния тракт, регулира изхожданията, намалява симптомите при непоносимост към лактоза и поддържа здрава имунна система. А Saccharomyces boulardi е широко използван за лечение на остра рецидивираща диария, свързана с приема на антибиотици. Допринася за увеличаване популацията на добрите бактерии, възстановява нормалната чревна флора и подпомага функцията на червата при усвояването на хранителни вещества. Също така притежава противовъзпалително действие и облекчава симптомите на раздразнително черво (IBS) и Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ).

Продуктът съдържа Цинков Л-карнозин известен с това, че осигурява уникална подкрепа за лигавицата на стомаха, дванадесетопръстника и тънките черва, подпомага имунната, сърдечно-съдовата и храносмилателната система и притежава силни антиоксиданти свойства.

Тази високоефективна формула включва лайка, която оказва благоприятно влияние при облекчаване на стомашни заболявания, свързани с възпаление и бактериален свръхрастеж.

Gastro Assist® (Мастикс, Цинков Л-карнозин, Лайка) съдържа и мастикова смола. Мастиковата смола се добива от ниско дървото (известно още като мастиков храст) растящо в някои райони на Гърция. Допринася за намаляване на симптомите на лошо храносмилане, като киселини и дискомфорт в стомаха. Спомага за предотвратяване на болките при язва на стомаха и червата и предпазва от бактериални и гъбични инфекции.

 

Състав:

Мастикс /Pistacia lentiscus/ (пудра, от смола) 130 mg 520 mg
Bifidobacterium longum subs. Longum        BB536® (цели клетки) 5 млрд. CFU* 20 млрд. CFU*
Saccharomyces boulardi (цели клетки)(Сахаромицес боларди) 2.5 млрд. CFU*
10  млрд. CFU*

 

Начин на употреба:

по 2 капсули 1-2 пъти дневно. При прием на антибиотици или противогъбични медикаменти приемайте поне 2-3 часа преди или след това.